Connect with us

Ajuntaments

Canet de Mar vol un poble molt esportiu

OBRES DE MILLORA

Canet de Mar té el ple convenciment que la pràctica esportiva quotidiana ajuda als seus conciutadans a millorar la seva qualitat de vida. Perquè tots i cadascun d’ells, joves i grans puguin realitzar exercici físic o practicar el seu esport preferit, posa a la seva disposició una sèrie d’instal·lacions recentment inaugurades o millorades. És el cas, per exemple, de les obres de millora de la pista poliesportiva polivalent coberta del Pavelló d’Esports Municipal, ubicada al carrer Tarragona.El passat mes de maig de 2019 es van iniciar les obres que es basaven en realitzar un tancament de les façanes lateral i posterior de l’edifici i una ampliació de la coberta. Les obres les ha dut a terme l’empresa Xavier Alsina a qui li va ser adjudicada l’obra de la pista exterior del Pavelló per un import de 199.547 euros.

Al pavelló s’ha ampliat la coberta i s’han tancat els laterals

Igualment, el passat mes de febrer de 2020 es van iniciar les obres d’instal·lació d’una pista multiesportiva destinada a la pràctica de futbol i bàsquet a la zona esportiva ubicada al carrer Rial del Mas Figuerola. Aquesta pista està situada en una parcel·la de propietat municipal, que ja conté diversos equipaments destinats a la pràctica esportiva.

Nova pista exterior de futbol sala i bàsque

Aquesta actuació respon a la necessitat d’oferir a la població més zones on poder dur a terme activitats esportives, ja que l’ampliació posterior de l’equipament on actualment hi ha el gimnàs municipal H2O, dues pistes de pàdel (l’any 2013) i una pista d’skate (l’any 2014) van posar en evidència la creixent demanda d’espais adequats per a la pràctica de diversos esports en el municipi.

Finalment, el passeig marítim de Canet de Mar ja compta amb unes noves instal·lacions per poder fer activitat física. Una infraestructura moderna on poder gaudir de l’ esport en un marc incomparable, davant el mar. El recinte té un alt grau d’ocupació diària. Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, juntament amb la Brigada d’Obres i Servei, s’ha treballat de valent per tal que el ‘Park Workout’ sigui una realitat.

Pep Tenas, com a Regidor d’esports de Canet de Mar, diu que “estem molt contents de poder posar al servei dels nostres ciutadans aquestes instal·lacions. A causa de les circumstàncies actuals, demanem als usuaris que facin un ús responsable d’aquestes instal·lacions i facin una correcta desinfecció per tal d’evitar contagis”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments