Connect with us

Ajuntaments

Premià de Dalt millora la seva Anella Esportiva

NOVA INSTAL·LACIÓ AL MUNICIPI

L’ampliació del pavelló poliesportiu municipal de Premià de Dalt ja és una realitat. Cal recordar que el pavelló és la seu de quatre entitats esportives (Club Bàsquet Premià de Dalt, Club Futbol Sala Premià de Dalt, Club Vòlei Premià de Dalt Maresme i Club Patinatge Premià de Dalt), i diàriament hi passen més de 400 esportistes, una dada que feia imprescindible la seva ampliació. L’accés al nou espai es fa des de la planta baixa, a través de les portes de l’edifici preexistent que actualment comuniquen amb la pista exterior i que s’utilitza com a porta d’accés de mercaderies. Al seu interior hi ha una passera que servirà com una petita zona de públic i per mantenir les sortides d’emergència de l’actual pavelló. Sota la passera hi ha dos vestíbuls d’independència de les sortides d’emergència i quatre petits recintes per a material esportiu.
Es tracta d’un recinte tancat aprofitant els elements arquitectònics preexistents i connectat al pavelló, cosa que permet utilitzar els serveis comuns de l’equipament inicial. La construcció de l’ampliació del pavelló ha tingut un cost d’1.058.199,79 euros.

Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt, ens explica que “el nou pavelló és el segon pas de l’ambiciós projecte d’anella esportiva (el primer va ser el trasllat del skatepark al biciparc La Poma per poder fer aquesta ampliació). Ara tenim un nou espai per desenvolupar entrenaments de qualitat per als nostres esportistes petits i grans i alliberem la pista exterior per construir el tercer objectiu, que serà la piscina coberta municipal, que iniciarem aquest any la licitació de projecte, construcció i gestió”.
Triadó vol posar èmfasi en el fet que “aquest nou equipament que hem acabat ara, com tot el que fem, ho hem fet sense endeutar-nos ni apujar impostos, gràcies a una rigorosa gestió econòmica i aconseguint subvencions, com la que hem obtingut de 600.000 euros de la Diputació de Barcelona”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments