Connect with us

Canet de Mar

Canet FC, il·lusions renovades

Presentació dels equips per A la temporada 2021-22

Amb l’inici de la nova temporada es renoven els propòsits i les il·lusions. I això li succeeix al Canet FC, l’entitat futbolística presidida per Glòria Ruiz que ha sabut superar amb un excel·lent les dificultats derivades de la COVID-19: “Han estat dos anys molt complicats, dels quals hem tret conclusions molt positives, com la implicació dels nostres jugadors i les seves respectives famílies. És molt gratificant per al club saber i veure que senten el club com una cosa seva. La gran notícia és aquesta: el Canet FC torna a ser dels canetencs”, afirma amb la seva acostumada passió i determinació la presidenta.

FOTO DE FAMÍLIA Els equips de l’entitat posen junts a la tradicional fotografia d’inici de temporada

La presentació dels equips per a la temporada 21-22 va tenir lloc al Camp Municipal del Municipi i va comptar amb la presència d’un representant de l’FCF, Juan Núñez i un altre de la delegació de l’ens federatiu al Maresme, Moha El Gaadaoui. Va ser aquest un moment molt emotiu ja que es va recordar la figura de l’entranyable delegat de l’FCF a la nostra comarca, Antonio Jiménez, una persona molt estimada: “Sempre va saber estar molt a prop dels clubs i del Canet, especialment, el va ajudar molt. Junts vam poder celebrar el Centanari del club”, agrega Glória Ruiz visiblement emocionada per la pèrdua d’Antonio Jiménez.

Durant la presentació es va reconèixer l’ascens a Primera Divisió de l’Infantil, invicte la temporada passada amb 82 gols en 12 partits

La matinal va continuar amb la sortida a la gespa de tots els equips que formen el club aquesta temporada 21-22. Si bé tots són importants, el club va voler tenir un detall molt especial per als components de l’Infantil, que la temporada passada es van proclamar campions de lliga i va ascendir a Primera Divisió. En una lliga d’una sola volta a causa de les restriccions per COVID, l’Infantil del Canet, adscrit al grup 39, va acabar invicte els seus dotze partits, cedint un sol empat. L’equip entrenat per Armand Juan i Miguel de la Hoz va marcar la increïble xifra de 82 gols, dels quals 24 van ser obra de Joel Fortes Roura, que igualment va rebre un detall per part de l’entitat.

Per aquest curs comptarà amb 17 equips, quatre d’ells de veterans, un fet únic al Maresme

l’fcf, present Representants de l’FCF van acompanyar a la presidenta del club, Glòria Ruiz

El Canet FC tindrà aquesta temporada 17 equips, d’ells quatre veterans (tres masculins i un femení), això últim fet únic al Maresme. L’entitat continua apostant pel futbol femení i enguany tindrà equip infantil i aleví. A més del sènior, comptarà amb dos juvenils i dos cadets, el ja citat infantil, dos alevins, un benjamí i un prebenjamí. Continua estant molt viva, i amb més integrants que mai, l’Escola.
“La nostra filosofia de club no ha canviat en aquests anys que estem al capdavant de l’entitat”, subratlla Glòria Ruiz. Per a la presidenta “el més important és l’educació dels nostres esportistes, que surtin d’aquí amb uns valors molt arrelats i que puguin dir que s’han divertit i s’ho han passat bé. Segur que tots volen guanyar i ser campions un dia, però això ve després”.
Ja roda la pilota a Canet…

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Canet de Mar