Connect with us

Bàsquet

CB Calella, el club sempre per davant de tothom

El CB Calella complirà 50 anys l’estiu que ve. I com a regal avançat, la ciutat ens obsequia amb la coorganització d’un dels esdeveniments més rellevants que com a club se’ns ha presentat mai: la “Ciutat del Bàsquet Català”. El 20 de gener Sant Cugat ens passarà el testimoni.
Un acte d’aquest tipus no el fan només els membres d’una Junta Directiva, per molt que estigui integrada per un ampli equip de 16 persones. Un acte d’aquest tipus, que no hem d’oblidar, el demana el consistori de la ciutat, està ideat per establir una comissió organitzadora que ha de ser, com més transversal millor. Membres del CB Calella, òbviament, de l’Ajuntament de Calella i també de la Federació Catalana de Bàsquet, així com de qualsevol associació o particular que vulgui sumar-s’hi, són necessaris per coordinar un seguit de sinergies que durant tot el 2018 pretenen fer d’aquesta “Ciutat del Bàsquet Català”, i tal com ja ha dit el nostre vocal de l’àrea social i màxim responsable del programa d’actes, Francesc Membrives, “la millor ciutat del bàsquet que s’hagi fet mai”. Tot un repte, per a tothom!

La presentació va ser una festa de llum i color

“Fem club”

Per davant de les persones, de juntes directives, d’entrenadors, de socis, d’abonats, sempre hi és el CLUB, en majúscules. La nova directiva del CB Calella, encapçalada per David Fors, va aterrar l’estiu passat, agafant el bon testimoni deixat per l’anterior junta presidida per Miquel Mas. Un relleu que no va necessitar d’eleccions i que es va fer amb absoluta normalitat per part de tothom. Les persones van passant, el club sempre hi és.
La nova junta té com un dels objectius del seu mandat de 4 anys aconseguir que els gairebé 300 integrants dels 19 equips que componen l’entitat se la sentin seva. Només d’aquesta manera és possible que el club creixi, no només en el nombre de persones que l’integren, sinó, en la identificació amb uns colors, amb uns valors i, en definitiva, amb una manera de fer les coses. Tant a la pista, amb la direcció esportiva de Joan Ferrer, que torna al club després de 4 anys, i de Paco García, com als despatxos. En definitiva dotar al club d’un segell que sigui ben present en l’ensenyament, que dia a dia, les nostres entrenadores i els nostres entrenadors traslladen als seus jugadors i jugadores: “Educar jugant a bàsquet.” Aquest és l’únic camí que ens portarà cap al desenvolupament individual i col·lectiu com a persones.

La formació, un altre dels pilars del club

El pressupost per a aquesta temporada, aprovat ja en Assemblea Ordinària, destina una partida molt important a la formació, no només tècnica, sinó que també educativa, dels tècnics del CB Calella. És aquesta una aposta que el que pretén és formar un viver d’entrenadors de la casa que siguin referent per als més joves que, algun dia, també desenvoluparan aquesta tasca tan faltada i tant preuada a tots els clubs del país. Per això, el nostre tresorer i alhora un dels encarregats del projecte formatiu, Xavier Arnijas, deixa clar: “Qui no es vulgui formar, no tindrà cabuda al nostre club.”

El club vol competir educant al mateix temps

La comunicació, també reforçada

Des del primer dia, la nova directiva ha tingut clar que el 2018 serà un any molt i molt il·lusionant. I per encarar tots els reptes que es presenten, calia una eina comunicativa potent. I ja la tenim! El nou web, www.cbcalella.com o bé, www.cbcalella.cat , vol convertir-se en una referència entre els clubs de bàsquet català. També de portes endins, amb l’objectiu de ser un “fòrum de debat” de la quantitat ingent de continguts que genera el nostre club. El responsable de l’àrea comunicativa, el periodista Carles Pascual, és l’encarregat de la seva gestió i deixa clar que “el 2018 haurem de comunicar i molt, i per això, necessitàvem un web renovat”.
El 2018 ja és aquí i per commemorar la nostra capitalitat del bàsquet català, el club ha decidit canviar la samarreta i el pantaló de joc i presentar-ne uns de nous per commemorar la cita. Durant un any, a la samarreta, el nostre escut anirà de bracet amb el logotip de “Ciutat del bàsquet Català”, que ja és visible en alguns llocs emblemàtics de la població.
La força del club la construïm entre tots, també amb el suport del micromecenatge dels nostres col·laboradors que creuen en els valors d’aquesta nova junta i que, gràcies al seu granet de sorra, ajuden a fer-nos créixer. Amb una premissa important,

“El club, sempre per davant de tothom”. •


Junta directiva

David Fors

President

Ivet Llobet

Vicepresidenta

Carles Pascual

Secretari i responsable de comunicació

Xavier Arnijas

Tresorer

Joan Ferrer

Vocal àrea esportiva

Jordi Pont

Vocal àrea econòmica

Francesc Pascual

Vocal àrea social

Toni Camacho

Vocal àrea material i coordinació dels equips d’Escola

Simó Pi

Vocal àrea esportiva i coordinació dels equips de Club

Laura Pagès

Vocal àrea esportiva i coordinació dels grups de l’Escola d’Iniciació

Jordi Martí

Vocal àrea esportiva i de material

Albert Perarnau

Vocal àrea social

Francesc Membrives

Vocal àrea social

Sílvia Mas

Vocal àrea esportiva i de material

Enric Monné

Vocal àrea esportiva i de material

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet