Connect with us

Clubs

El CE Premià de Dalt continua creixent

El projecte social i esportiu del club va agafant forma i sumant nous adeptes

El passat mes de novembre el Club Esportiu Premià de Dalt va celebrar la presentació de la nova temporada. Les grades del Municipal de Premià de Dalt és van tenyir de groc per a donar la benvinguda als ja gairebé 330 jugadors i jugadores del club maresmenc.

El projecte social i esportiu posat en marxa la temporada 2017/18 sota el lema “El futbol del S.XXI com a eina de transformació social” de mica en mica va agafant forma i sumant nous adeptes.  Als setze equips de l’anterior campanya s’hi han afegit 5 equips més, un d’ells el femení, que tot i que encara no està inscrit a la competició, cada dimarts i dijous realitzen les sessions d’entrenament amb il·lusió i ganes de començar a competir ben aviat. 

Un altre objectiu fonamental en el projecte era el de treballar l’aspecte formatiu dels jugadors. En aquest sentit, l’Aula Educativa està en ple funcionament i la rebuda està sent molt positiva.   En aquest espai els nens i nenes poden anar-hi a complementar els seus estudis sota la supervisió d’una pedagoga.

El  CE Premià de Dalt treballa per crear un estil de joc propi, que practiquin tant els jugadors de l’escoleta com els del primer equip

En l’apartat purament esportiu el CE Premià de Dalt també busca millorar dia a dia. Per això treballa per crear un estil de joc propi, que practiquin tant els jugadors de l’escoleta com els del primer equip. Una identitat futbolística que està posant-se en marxa durant la temporada i als campus de tecnificació que s’organitzen durant el curs. Aquesta està sent una temporada molt especial; tota una aventura carregada d’aprenentatge, futbol i sobretot molta diversió..

 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs