Connect with us

Bàsquet

Club Bàsquet Sant Pol 07, petits però lluitadors

GLOBAL-CB-SANT-POL

BSP07

El Club Bàsquet Sant Pol 07 es va fundar, tal i com el seu nom indica, l’any 2007, sota la tutela d’una colla de pares i mares de l’escola Sant Pau del municipi costaner, que van formalitzar l’entitat enfastidits pel monopoli del futbol, que copsava l’oferta esportiva disponible per als seus fills. Així, es va formar una junta, que va presentar el club a les autoritats corresponents.

ALBERT GÓMEZ

President

"Estic molt orgullós de la feina feta al club, els valors i l'educació en l'esport, que son els nostres objectius primordials”

“Estic molt orgullós de la feina feta al club, els valors i l’educació en l’esport, que son els nostres objectius primordials”

 

UN CREIXEMENT FULGURANT

Des d’aleshores, el club ha experimentat un creixement notable. El primer registre oficial de dades de l’entitat, que data de la temporada 2012-2013, indica que el Club Bàsquet Sant Pol 07 tenia 6 equips federats i 85 persones inscrites, incloent jugadors i jugadores, directius i entrenadors. A dia d’avui, aquestes xifres han crescut fins als 9 equips federats, una ‘escoleta’ més nombrosa que mai, amb més de 30 jugadors i jugadores, i 160 inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet. Aquesta filosofia es reflecteix en el lema del club: “Petits però lluitadors”.

A més, el club aspira a assolir cims més alts, i bona prova d’això és el conveni que ha signat amb el Femení Maresme, equip punter de la comarca a nivell de bàsquet formatiu femení de Sant Andreu de Llavaneres. El municipi cedirà les instal·lacions al Femení Maresme perquè jugui tots els partits oficials de la temporada, i a canvi aquest últim enriquirà la plantilla sènior femenina del Sant Pol per tal d’intentar un ascens de categoria. Ambdós equips es beneficiaran d’aquesta col·laboració no només a nivell esportiu i d’instal·lacions, sinó també a nivell de convivència i d’unió del bàsquet femení.

El club és conscient que aquest creixement és gràcies a la feina constant, dia rere dia, de tots els entrenadors i entrenadores, que promouen el bàsquet amb valors, amb tècnica i amb joc en equip. No obstant això, part d’aquest auge es deu també a l’entusiasme i al ‘boca a boca’ dels més petits i els joves. Això ha provocat que aquest últim any hagin sorgit dos nous equips: el Premini femení i el Mini femení. Aquest fet omple d’orgull al club, que defensa que el bàsquet és per a tots, independentment de sexe, raça i edat. El president del club, Albert Gómez, explica que “estic molt orgullós de la feina feta, dels valors i de l’educació en l’esport, que són objectiu primordial del club”. Afegeix que “cada dia omplim de somriures el pavelló”.

Com curiositat cal dir que el capità de l’equip sènior és Albert Pla, a la vegada alcalde de Sant Cebrià de Vallalta.

El club gaudeix d’una gran salut i continuarà causant somriures d’orella a orella als joves de Sant Pol!

El club ha signat un conveni de col·laboració esportiu i d'instal·lacions amb el Femení Maresme de Llavaneres

El club ha signat un  conveni de col·laboració esportiu i d’instal·lacions amb el Femení Maresme de Llavaneres


 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bàsquet