Connect with us

Ciclisme

CLUB CICLISTA VILASSAR DE MAR – Fent del ciclisme un estil de vida

Fundat l’any 1983, el seu objectiu és promoure la bicicleta en totes les seves modalitats, fer sortides, excursions i gaudir de la natura

El Maresme, entre moltes altres coses, és un paradís per als amants de la bicicleta, tant en pla, paral·lel a la mar, com en els incomptables corriols de les seves muntanyes, que connecten amb La Selva i el Vallès Oriental a través del Parc Natural del Montnegre, Serra del Corredor, o el Parc de la Serra de Marina. La seva privilegiada situació geogràfica és un imant per als aficionats a les dues rodes, multiplicant-se els clubs i entitats, alguna d’elles ja molt arrelades en el territori.

Un clar exemple és el Club Ciclista Vilassar de Mar, una entitat de caràcter social amb gairebé 40 anys d’història. El club, fundat l’any 1983 i afiliat des d’aleshores a la Federació Catalana de Ciclisme, té com a únic objectiu promoure la bicicleta en totes les seves modalitats, fer sortides, excursions i gaudir de la natura acompanyat d’amants del ciclisme, fomentant així la pràctica de l’esport al poble.

Han passat més de trenta anys, però continua viu el mateix esperit del club: la passió per la bicicleta

Malgrat haver estat un club molt actiu bona part de la seva història, gaudir d’una gran capacitat de mobilització i, a més, poder presumir de ser el primer club ciclista del poble, la manca de relleu generacional al capdavant de la institució ha provocat que els darrers anys l’entitat no hagi estat tant activa com es desitjaria. Actualment, una nova Junta Directiva rejovenida amb el suport dels socis i d’empreses del poble com Conserves Dani, Transports Serra, Instal·lacions Itchart, Cara al vent, Carns Boher, El Corriol, Carnisseria Can Roca i el mateix Ajuntament, està treballant per compartir la passió pel ciclisme amb tots els vilassarencs i vilassarenques.

Entre les activitats que s’organitzen des del C.C. Vilassar de Mar en destaquen dues. La primera és la sortida setmanal per a socis amb bicicleta de carretera i BTT que té com a punt de sortida el camp de futbol cada diumenge a les 08.30 hores.

Aquest 6 de juny es durà a terme una de les proves esportives més arrelades al poble, la XXI edició del Memorial Andreu Domènech i Pujol

La segona i més important és el Memorial Andreu Domènech i Pujol, una cursa de Ciclisme de carretera per a fèmines i veterans (màster 40,50 i 60) amb un total de 73 km que transcorre entre el Maresme i el Vallès. L’edició d’enguany és realitzarà diumenge 6 de juny a les 10h, amb sortida davant la piscina municipal de Vilassar de Mar.

Miquel Serra – President

“Volem fomentar la pràctica esportiva a Vilassar de Mar a través del ciclisme”

Miquel Serra és el president de l’entitat: “Actualment som vora 40 apassionats per la bicicleta i volem compartir la passió pel ciclisme amb tots vosaltres. Així doncs animen tothom a participar, fer-se’n soci i fer pinya per convertir el ciclisme en un estil de vida a Vilassar de Mar”.
Si vols fer-te’n soci o tramitar la teva llicència federativa posa’t en contacte amb ells enviant un correu electrònic.

JUNTA DIRECTIVA


PRESIDÉNCIA
Miquel Serra
SECRETARIA
Marc Fissea
TRESORERIA
Bernat Plandolit
VOCALS
Ferran Cirac
Juan Gutiérrez
Marc Casanovas
Fernando Gutiérrez

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme