Connect with us

Gimnàstica

El Club Gimnàstic Mataró inicia la temporada de competicions aconseguint 10 medalles

Les gimnastes de Base del Club Gimnàstic Mataró han obert la temporada de competicions participant en la Primera Fase de Copa Catalana, la cita que marca el tret de sortida a la qual serà la temporada de la tornada a la normalitat.

Amb totes les piles carregades després d’una llarga etapa complicada marcada per la Covid-19, un total de 29 gimnastes del club van afrontar amb ganes i una gran fortalesa la primera cita gimnàstica de la temporada. Les instal·lacions del Club Natació Terrassa i el pavelló Municipal d’Esports d’Olot van ser les seus d’aquestes primeres competicions, que inclouen les categories de Base 1 (gimnastes de fins a 8 anys) a Base 8 (gimnastes a partir de 15 anys), en les quals el CGM hi ha tingut representació.

Les gimnastes més veteranes van ser guardonades per les seves bones actuacions i van aconseguir les primeres medalles del club. Un total de 10 gimnastes van pujar als diferents calaixos del podi, entre les categories de Base 5 Mitjanes i Base 8.

En aquest primer nivell, Isona Healy va proclamar-se campiona de la categoria, mentre que l’equip format per Èlia Vilarrubla, Alba Roman, Magaly Alfaro i la mateixa Isona va assolir també l’or per equips, amb una diferència de més de 4 punts del segon equip classificat.

A Base 7, Gal·la Benítez es va quedar a les portes del podi amb una magnífica cinquena posició a la general, i l’equip del CGM, format per Núria Fragoso, Wiese Van den Eertwegh, Nur Gomez i Gal·la Benítez, va aconseguir fer-se amb el bronze. Finalment, Irene Conty va proclamar-se subcampiona a Base 8, uns mesos després d’obtenir l’or en el Campionat d’Espanya a la categoria de Base 7.

La propera cita gimnàstica tindrà lloc el 13 de març a Vic, on participaran tots els gimnastes de masculina.

More in Gimnàstica