Connect with us

Clubs

Èxit rotund de la masculina a la 1a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica

El Pavelló Castell d’en Planes de Vic va acollir el cap de setmana del 12 i 13 de març la Primera Fase de Copa Catalana de Gimnàstica Artística Masculina, en la qual un total de 21 gimnastes del Club Gimnàstic Mataró van participar en les categories de Promoció, Base i Via Olímpica.

Les 20 medalles aconseguides pel CGM en les diferents categories són només una mostra de la gran feina que estan realitzant els gimnastes i del gran paper que van fer en aquesta cita esportiva, on Lucas Fernández, a Base 3, va aconseguir el bronze en la classificació individual. A banda, l’equip format per Roman Vartic, Oriol Healy i el mateix Lucas van pujar al graó més alt del podi, fent-se, així, amb l’or. Alejandro Barrancas, l’únic representant del club a Base 4, també va pujar a podi, en aquesta ocasió en segona posició, a només 3 dècimes d’obtenir l’or.

Els gimnastes de promoció també van tornar a casa amb unes quantes medalles al coll. A Promo 2, Max Millet es va fer amb la plata i en la classificació per equips, Nil Ciervo, Max Millet i Pablo Cano van pujar al podi en primera posició. Seguint en la mateixa línia, Mario Cano i Joel Vilarrubla van fer-se amb la plata a la classificació individual a Promo 3 i Promo 4, respectivament. En aquesta última categoria, els dos equips participants del CGM van compartir podi; l’equip A, format per Joel Vilarrubla, Nil Lozano, Marc Quesada i Biel Lladonet van fer-se amb l’or, mentre l’equip B, format per Jaume Costa, Alfredo Prieto, Aran Iglesias i Hector Andreo van pujar al tercer calaix del podi, aconseguint el bronze.

Finalment, Pol Teruel i Guerau Plasencia van ser la representació del CGM a Via Olímpica 8, on Teruel va obtenir la segona posició en la classificació individual i Placència la quarta.

Aquests, però, no han estat els únics resultats destacables del CGM en aquest últim més. Les gimnastes de Via Olímpica Femenina van disputar la 1a Fase de Copa Catalana el passat cap de setmana a Hostalets de Balenyà, on les més petites de V.O. 2, Joumana Boubaouch, Abril Galan, Ariadna Oliver i Aran Ventura, van aconseguir el bronze per equips. Al seu torn, Andrea Lara va obtenir la tercera posició a l’aparell de potro a Via Olímpica 5. Paral·lelament, Nerea Berlanga assolia l’or a Nivell 2 a la Primera Fase de Gimnàstica Aeròbica.