Connect with us

Clubs

Club Voleibol Tiana, un gran salt de qualitat

El club travessa el millor moment dels seus 38 anys de vida, amb 200 jugadors, quinze equips i una magnífica estructura

Fundat el setembre de 1995, el Club Voleibol Tiana ha sabut fer un pas endavant i superar el difícil període esportiu que va deixar la pandèmia. No solament l’ha deixat enrere, sinó que el va aprofitar per agafar un gran impuls. Pot afirmar-se que el club travessa ara un dels millors moments de la seva història.

Des de desembre de 2020, el CV Tiana té una nova junta, que va agafar el relleu de l’anterior president, Pep Urrutia, que durant el seu mandat va dur a terme una magnífica tasca. José Luis Folgueiras, l’actual president, rememora que “les temporades 2020-2021 i 2021-2022 van ser estranyes i difícils, amb contagis, partits suspesos, torneigs ajornats… Un caos, però, tot i això, el club va tenir un creixement molt notable i el nostre equip Sènior Femení va aconseguir l’ascens de categoria en acabar la temporada 2021-2022”.

La temporada passada, sense cap mena de dubte, va ser la de la nostra consolidació

JOSÉ LUIS FOLGUEIRAS President CV Tiana

Actualment, el CV Tiana té gairebé 200 jugadors/es i, lamentablement, ha de limitar l’ingrés de nous jugadors al club, ja que no hi ha més places lliures per manca d’espai i horaris d’entrenament. “És una cosa que ens sap molt i molt greu”, emfatitza el president, que afegeix: “Per poder assumir aquest augment de jugadors/es, el club va fer un esforç, amb l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament, i vàrem redistribuir la disposició de les pistes d’entrenament al Poliesportiu Municipal de Tiana, per poder passar de tenir tres pistes a tenir-ne quatre amb les quals poder encabir l’augment de jugadors/es i d’equips”.

L’equip sènior femení està jugant a Tercera Divisió i fent una temporada molt completa

També explica que “la temporada 2022-2023 és, sense cap mena de dubte, la de la consolidació. Hem recuperat activitats i, a més, hem afrontat nous reptes. Concretament, després de l’aturada soferta per la pandèmia, vam poder organitzar novament el nostre torneig d’hivern del Club el desembre de 2022 (anomenat VoleiDay) i, per altra banda, vam desplaçar quatre equips (Júnior Masculí, Juvenil Masculí, Juvenil Femení i Cadet Femení) a la Copa España disputada a Valladolid entre els dies 26 i 30 de desembre de 2022”.

En aquest moments, el CV Tiana té quinze equips. Deu són federats: Sènior Masculí (2a divisió), Sènior Femení (3a divisió), Júnior Masculí (1a divisió), Juvenil Masculí (1a divisió), Juvenil Femení (3a divisió), Cadet Masculí (2a divisió), Cadet Femení (3a divisió), Cadet Femení Preferent, Infantil Femení (2a divisió) i Infantil Femení Preferent.

El CV Tiana és un del clubs del Maresme que té la sort de comptar amb un equip masculí, en aquest cas a Segona Divisió

Quatre juguen la lliga organitzada pel Consell Esportiu del Maresme : Aleví Mixt Escolar, Infantil Femení Escolar, Cadet Femení Escolar i Màster Mixt. A més hi ha un equip de formació de categoria Sènior Mixt. L’staff tècnic està format per 14 entrenadors i el director tècnic és Pep Pradas.

More in Clubs