Connect with us

Futbol

Conveni entre l’FCF i l’Ajuntament de Premià de Dalt

L’FCF tanca un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Premià de Dalt per l’ús del Pavelló Municipals per a les Seleccions Comarcals i per a les Finals dels Campionats de Catalunya Benjamí de futbol sala.

Acord entre l’FCF i Premià de Dalt. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Premià de Dalt per a l’ús del Pavelló Municipal de Premià de Dalt, i la seva pista annexa, per a diferents activitats federatives. Un acord en què ha estat protagonista, també, el CFS Premià de Dalt per la seva col·laboració en la gestió i elaboració del conveni.

Per aquest motiu, aquesta setmana a la seu central de l’FCF, es va mantenir una reunió per signar el conveni de col·laboració que entra en vigor la present temporada 2023-2024 i es manté fins al 30 de juny de 2027. En aquest acte hi va estar present, per part de l’Ajuntament de Premià de Dalt, l’alcalde, Josep Triadó, acompanyat de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Vanessa Cano; i l’FCF va estar representada pel president, Joan Soteras, pel director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle, i del delegat del maresme de l’FCF, Moha El Gaadaoui.

L’objecte d’aquest conveni és establir un marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Premià de Dalt i la Federació Catalana de Futbol, amb l’ajuda i col·laboració del CFS Premià de Dalt, a l’efecte de nomenar al Pavelló Municipal de Premià de Dalt i la pista annexa per a l’ús i realització dels entrenaments de les Seleccions Comarcals de la delegació del maresme i per a les Finals dels Campionats de Catalunya Base de Futbol Base.

Font i fotos: FCF

More in Futbol