Connect with us

Atletisme

Cursa Popular de 10Km ICAMAT.

El diumenge 12 de novembre, coincidint amb el 150è aniversari de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i amb la col·laboració de Gesport, l’Ajuntament de Mataró i Creu Roja, es durà a terme la Cursa Popular de 10Km ICAMAT.

La sortida serà a les 9:00 hores des del davant de la Plaça dels Jutjats de Mataró.

L’organització posarà a disposició dels participants, dutxes, vestidors, WC, guarda-roba i llebres (per anar a 40′, 45′, 50′ i 55′).

Aquesta cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar, siguin o no advocats. Si bé i atès que hi haurà uns premis específics pels tres primes advocats i tres primeres advocades classificats/es, serà necessari fixar la condició d´advocat o no a la inscripció.

Recollida de dorsals:

Dissabte, 11 de novembre de 2017: De 10h a 13h i de 17h a 20 h en la seu de l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró (Carrer Mendez Nuñez , s/n –darrere de la Plaça dels Jutjats de Mataró).

Diumenge, 12 de novembre de 2017: A partir de les 7:30 h en la seu de l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Mataró (Carrer Mendez Nuñez , s/n –darrere de la Plaça dels Jutjats de Mataró).

Per més informació www.gesport.cat/web/web/esdeveniments/107

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Atletisme