Connect with us

Futbol

Deu anys del Torneig Creu Roja: Solidaritat en verd

L’AD La Llàntia és un humil club de futbol de Mataró, però gran en història i per la petjada que ha deixat (i continua deixant) al barri i a la capital del Maresme. L’any vinent, 2025, compliran 50 anys de vida, una efemèride que celebraran com cal.

Abans d’aquesta fita, l’AD La Llàntia compleix una altra fita de la qual han de sentir-se molt orgullosos: es compliran deu temporades del Torneig Solidari de futbol base a favor de la Creu Roja, una jornada de recollida d’aliments no peribles que s’ha convertit en un clàssic del barri. La desena edició se celebrarà al Camp Municipal de Futbol de La Llàntia (carrer de Blanes, 70 de Mataró) el cap de setmana del 8 i 9 de juny durant tota la jornada.

L’AD LA LLÀNTIA ORGANITZA LA SEVA DESENA EDICIÓ DE RECOLLIDA D’ALIMENTS A FAVOR DE LA CREU ROJA

Hi participaran 16 clubs amb els seus equips en alguna, o totes, les categories: prebenjamí, benjamí, aleví i aleví femení, sent la primera vegada que hi competeix un equip de nenes. En total hi haurà 56 equips jugant el torneig.

L’entitat presidida per Ángel Rodríguez compta en l’actualitat amb 16 equips i una nodrida Escola. Més de 240 fitxes federatives que controlen dos grans coordinadors del futbol maresmenc, García Chica i Fernández.

“Ens sentim molt orgullosos de poder organitzar aquesta jornada futbolística solidària a favor de la Creu Roja. L’any passat vam batre el nostre rècord de recollida d’aliments amb 1.000 quilos i també el de presència de públic. Els dos dies la instal·lació es va omplir de familiars i espectadors que van demostrar el seu gran cor i solidaritat aportant el seu granet de sorra”, explica el president Ángel Rodríguez.

Totes les persones que ho desitgin podran dipositar els seus aliments a l’entrada del recinte esportiu on la Creu Roja tindrà el seu propi estand. Després, a gaudir de l’entusiasme dels nens i nenes que disputaran el torneig de F7 corresponent a la seva categoria i edat.

HO FARÀ EN EL TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL BASE ELS DIES 8 I 9 DE JUNY: 16 CLUBS AMB 56 EQUIPS PARTICIPANTS

A l’AD La Llàntia se la coneix com el club dels cors verds. Ara ja saben per què.

Més històries solidàries de l’esport, presentades per Mataró Parc, fent clic aquí.

More in Futbol