Connect with us

Futbol

La UE Cornellà guanya la Muralla Cup de Sant Cebrià de Vallalta

La UE Cornellà es va proclamar brillant i just vencedor de la segona edició de la Muralla Cup, torneig de categoria cadet que es va celebrar dissabte passat 1 de juny al Camp Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

D’aquesta manera, l’equip del Baix Llobregat va prendre el relleu del FC Barcelona, que va aconseguir el títol d’una primera edició on van participar, a més de l’equip blaugrana i els amfitrions, RCD Espanyol, CF Damm, Girona FC i Badalona Fundació.

Cal destacar que mentre tots els equips convidats van participar amb jugadors en edat cadet, el CF Sant Cebrià de Vallalta 2021 ho va fer amb futbolistes juvenils. Tots els partits es van disputar en una sola part de 40 minuts, a excepció de la final que va tenir dues parts de 30 minuts cadascuna d’elles.

Equip juvenil del CF Sant Cebrià de Vallalta

En ocasió de l’edició de l’any passat vam dir que la competició organitzada per l’entitat que presideix Josep Maria Pla, havia arribat per quedar-se i així ha estat perquè aquesta segona edició ha estat a l’altura de la primera, amb la participació de Damm, Girona i Espanyol, que repetien, i la presència del Reial Saragossa, nou en la competició en el lloc del Barça.

“Per a un poble tan petit com és Sant Cebrià de Vallalta, poder organitzar aquest torneig és tot un repte i tot un orgull, perquè és un gran benefici per al municipi, per als seus comerços i per a situar-nos en el mapa esportiu, no solament del Maresme, sinó també del futbol català”, afirma un president orgullós que avui dia el projecte esportiu que lidera s’hagi consolidat amb deu equips competint, pujant de categoria el seu aleví i mantenint la categoria el conjunt amateur masculí.

Nou èxit de participació en aquest torneig cadet on van participar Cornellà, Saragossa, Damm, Espanyol, Girona i l’equip amfitrió

Girona i RCD Espanyol van jugar un gran partit

“Som Muralla”, d’aquí el nom del trofeu, és el ‘crit de guerra’ que es van inventar els més petits del club quan es va refundar l’entitat el 2019.

Amb el suport absolut de l’Ajuntament de Sant Cebrià, representat el torneig pel seu alcalde Albert Pla i la regidora d’esports Isa Vico, així com dels principals espònsors, Rodi i Ruscalleda, la segona edició de la Muralla Cup va tenir un altíssim nivell futbolístic.

Isa Vico, regidora d’esports, l’alcade Albert Pla, amb el president del club Josep Maria Pla i els representants de Rodi i Ruscalleda

Les semifinals van ser d’una gran igualtat, especialment la que van dirimir Espanyol i Damm, guanyada per aquests últims als penals. L’altra semifinal la van protagonitzar Cornellà i l’equip amfitrió, que va caure derrotat per 2-0. La final va despertar un gran interès, ja que el camp va presentar un gran nombre d’espectadors.

El triomf final va somriure al Cornellà, que va derrotar els cervesers per un ajustat 1-0. L’any que ve hi haurà una tercera edició de la Muralla Cup, això és pràcticament segur, i qui sap si en lloc de sis equips n’hi haurà vuit. És el que té fer bé les coses.

More in Futbol