Connect with us

Futbol

1a edició de la International Carnaval Kids: El RCD Espanyol, campió indiscutible

Després de la Internacional Carnaval Cup Infantil i la International Carnaval Women, el Camp Municipal de Premià de Dalt va acollir el passat 1 de maig la primera edició de la International Carnaval Kids, novament organitzada per Marin Sports Events amb la coorganització de l’Ajuntament de Premià de Dalt i del seu club de futbol.

Ni més ni menys que 26 equips prebenjamins (nens de 8 anys, nascuts en 2016) es van donar cita a Premià de Dalt. Entre altres, el Reial Madrid, FC Barcelona, RCD Espanyol, València, Girona i Vila-real.

Una jornada festiva on va ser possible gaudir d’un total de 70 partits gràcies a les magnífiques instal·lacions esportives del CE Premià de Dalt que permetien disputar quatre partits de F7 al mateix temps. Tot un espectacle en les graderies, on els familiars i acompanyants van donar color i calor a un torneig que va ser tot un èxit d’organització.

Una de les grans atraccions d’aquest torneig va ser la presència del mític porter del Reial Madrid Iker Casillas, campió del món i d’Europa amb la selecció espanyola. El seu fill va ser un dels components de l’equip prebenjamí del Reial Madrid.

VALÈNCIA – GIRONA
FC BARCELONA – EL PRAT

Esportivament parlant, va ser una jornada inoblidable, ja que es va poder veure en acció a centenars de nens que van donar el millor de si mateixos amb la il·lusió i passió que són pròpies de la seva edat.

El gran vencedor va ser el RCD Espanyol, que va guanyar tots els seus partits i únicament va rebre un gol durant el campionat. L’equip blanc-i-blau es va imposar clarament al Reial Madrid en semifinals per 3-0.

REIAL MADRID – VILA-REAL
CF IGUALADA, CAMPIÓ FASE BRONZE

En l’altra semifinal va saltar la gran sorpresa, ja que l’AE El Prat va derrotar al FC Barcelona en el sempre fatídic punt de penals després d’haver acabat el partit (es jugaven 20 minuts correguts) sense gols.

En la gran final, el RCD Espanyol va mantenir la tònica general i fins i tot va ser a més protagonitzant un partit rodó, derrotant al Prat per un contundent 6-0.

IKER CASILLAS va ser la gran atracció del torneig. El seu fill jugava amb el Reial Madrid.

Si l’Espanyol va conquistar el torneig, l’anomenada fase oro, la consolació va tenir dos guanyadors. La final fase plata va ser per al CFU Can Rull de Sabadell i la final de la fase bronze, per al CF Igualada.

Quant als premis individuals, tots van ser per a jugadors del RCD Espanyol a excepció del de porters, que va recaure en el meta del Prat.

CFU CAN RULL, CAMPIÓ FASE PLATA

L’Espanyol només va encaixar un gol, va eliminar al Reial Madrid en semis (3-0) i va golejar al Prat a la final (6-0)

More in Futbol