Connect with us

Futbol

El CF Santvicentí porta el seu futbol a Anantapur per dotzena vegada

En aquesta edició, 60 nens i 60 nenes sub-13 i sub-15 van rebre formació esportiva a la Sport Academy, l’academia esportiva de la Fundación Vicente Ferrer, per part dels entrenadors del club de Sant Vicenç de Montalt

El futbol no té fronteres, no entén de països, ni de religions, ni de castes, es simplement futbol i es un element molt útil per trencar estereotips, una eina d’inclusió social i sobretot un esport saludable, il·lusionant, actiu, dinàmic, passional i divertit.

En aquest sentit i analitzant totes aquestes propietats que aporta el futbol, el Club de Futbol Santvicentí, juntament amb la Fundación Vicente Ferrer va decidir iniciar un lligam l’any 2007 que a dia d’avui segueix actiu. Des de fa dotze anys el Club de Futbol Santvicentí organitza un Campus de Futbol a Anantapur, la India, on la Fundación Vicente Ferrer te la seva acadèmia de futbol i el seu principal radi d’actuació.

En aquesta XII edició, onze entrenadors vinculats al Club de Futbol Santvicentí han acudit a Anatapur amb diferents objectius. Un d’ells formar els entrenadors locals, que han pogut seguir aprenent durant aquests deu dies de la metodologia que utilitza aquest club durant tota la temporada.

Aquesta formació es clau, ja que un cop els entrenadors catalans se’n van, són ells els encarregats de seguir formant els diferents jugadors que puguin anar passant per l’Anantapur Sports Academy (l’acadèmia esportiva de la Fundación Vicente Ferrer). Aquesta XII edició ha rebut a 60 nens i 60 nenes de diferents categories (sub13 i sub15) els quals també han rebut les explicacions dels entrenadors catalans.

Però per arribar a poder entrenar el major nombre de nens i nenes possible també s’han dut a terme altres accions fora de les instal·lacions de la Fundació. Els entrenadors catalans també s’han desplaçat a diferents poblats al voltant d’Anantapur per poder arribar a tots aquells nens que no han tingut els recursos o la sort de poder participar al Campus de la Fundació.

Tant a la Fundació com a la resta dels poblats que ha visitat el Club de Futbol Santvicentí, els entrenadors santvicentins han repartit material que han anat obtenint de diferents patrocinadors que han estat de gran ajuda per poder dur a terme aquest projecte.

A més aquest any hi ha hagut una experiència molt positiva i gratificant per al club maresmenc i és que, a través d’un sopar que es va realitzar a final de la temporada 2017-2018, es van recaptar prou fons per a poder construir 2 cases adaptades per a discapacitats a Chapiri, un poblat als afores d’Anantapur i que es van finalitzar i inaugurar aprofitant l’estada dels onze entrenadors.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol