Connect with us

Entitats

El Maresme ja té el seu centre ludicoformatiu d’esquí nàutic

Elodie Brabant. Directora d’EloSki

“El meu objectiu és compartir la meva passió amb tots els amants del mar, que lliscar sobre l’aigua sigui fàcil i divertit. Si tu ets feliç, jo sóc feliç”


Ski, Sea&Fun

Aquesta és la història d’un somni fet realitat. D’una passió compartida. Elodie, francesa i mare de tres nens, és una amant del mar des que va néixer. Cada estiu, emocionada amb estar a l’aigua, s’aixecava per animar que tota la seva família l’acompanyés. No volia perdre’s ni un minut de la seva activitat favorita: l’esquí aquàtic… Moguda per aquesta il·lusió, va ajudar i va ensenyar any rere any a desenes de nens i amics a esquiar.

La seva afició per aquest esport l’ha acompanyat sempre allà on ha anat. Des de fa 15 anys viu a Sant Andreu de Llavaneres amb la seva família, on també ha portat, òbviament, la seva passió per l’esquí nàutic. Per això, va decidir inscriure’s a la Federació d’Esquí Nàutic i a l’Escola de l’Esport a Barcelona, on va obtenir el títol de monitora. Amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia, Elodie es va convertir en instructora professional.

En el Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres es pot aprendre aquest espectacular esport i passar una jornada d’allò més divertida a l’aigua

I ara, per primera vegada al Maresme, existeix la primera activitat d’esquí nàutic: EloSki, Barcelona Water, Sea & Fun. Situada en el Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres, Elodie Brabant ensenya a petits, joves i tot aquell que ho desitgi: “El meu objectiu és compartir la meva passió amb tots els amants del mar, que lliscar sobre l’aigua sigui fàcil i divertit. Si tu ets feliç, jo sóc feliç”.

En aquest punt del Port Balís es pot aprendre aquest esport i també gaudir d’una activitat lúdica i divertida, per passar una bona estona: “L’esquí aquàtic és un esport veloç, fàcil i apte per a tothom. Ofereix tant a grans com a petits l’oportunitat de surfejar damunt les ones, compartint moments de diversió, somriures i adrenalina”, apunta Elodie.

Afegeix que “és un esport de fàcil aprenentatge. Els principiants utilitzaran dos esquís per mantenir millor l’equilibri i posteriorment, a mesura que avancen, aprendran a usar el monoesquí… A més, per als apassionats de salts, figures o per als “snowboarders” de tota la vida, el ‘wakeboard’ és ideal. Totes les modalitats et permeten connectar amb la naturalesa. Hi ha dues maneres de viure la platja: relaxant-se en la sorra o gaudint des del mar”.

No ho dubtin: L’esquí aquàtic allibera l’esperit amb la sensació de volar sobre l’aigua. EloSki ho fa realitat.


L’APUNT

BENEFICIS

Resistència cardiorespiratòria

Zero estrès, desconnexió i alliberament de tensions

Desenvolupament de la confiança

Reforç muscular

Increment de la flexibilitat

Increment reflexos i agilitat

Gaudir de la natura i l’aire lliure


Les propostes

1. Classes particulars o en grups d’esquí nàutic

2. Organització d’esdeveniments a mida (una activitat nàutica, divertida i diferent per fer en grup)

3. Boia Tractada (seu damunt la boia i llisca a tota velocitat)


 

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats