Connect with us

Atletisme

Entrega de premis del Circuit Maresmenc de Cros i de Curses

El passat dissabte 24 de febrer, va celebrar-se a l’hotel Atzavara de Santa Susanna l’entrega de premis del Circuit Maresmenc de Cros i del Circuit Maresmenc de Curses de la temporada 2023.

L’acte va començar guardonant els guanyadors i guanyadores del Circuit Maresmenc de Curses en cadascuna de les categories de competició: General, Joves i Veterans, tant masculins com femenins. En segon lloc, van lliurar-se els premis als guanyadors i guanyadores del Circuit Maresmenc de Cros, primer per als nens i nenes que varen competir amb llicència escolar i després per als competidors i competidores nascuts i nascudes del 2017 al 2008 i també per a la categoria Absoluta, Màster B i Màster A.

Van arrencar la cerimònia Noelia Pastor, directora de Gesport, i Jordi Matas, president del Consell Esportiu del Maresme, donant la benvinguda als més de 200 assistents i felicitant tots els i les esportistes, entitats i famílies que any rere any fomenten l’esperit de córrer i de fer exercici físic com a eina educativa i saludable.

Sandra Serrahima, regidora d’esports d’Alella juntament amb Pau Moret, regidor d’esports d’Arenys de Mar, Manel Vicente, regidor d’esports de Calella i Joan Solà, regidor d’esports de Santa Susanna, van ser els encarregats de condecorar a cadascun dels guanyadors i guanyadores amb la respectiva medalla.

More in Atletisme