Connect with us

Decathlon

Entrena’t a casa! amb Decathlon Mataró

Falta poc perquè arribi la primavera i el bon temps. Però el fred encara no acaba i la necessitat d’estar en forma comença apropar-se. I doncs, perquè sortir de casa quan podem començar allà mateix?

Gamma per a les vostres necessitats. Els amics de Decathlon Mataró ens parlen de la gamma de màquines de cardio i material de fitness de les que disposen per a la práctica del fitness en general. Cintes de córrer, el·líptiques, màquines que ens proporcionen un exercici cardiovascular complet que ens permet cremar calories i fa que el nostre cor s’exerciti.

Decathlon ofereix el servei exclusiu a tots els seus clients de protegir la seva màquina amb una extensió de garantia que afegeix 3 anys més a la del fabricant del seu material DOMYOS

Aquest exercici cardiovascular fa incrementar la capacitat pulmonar però també fa disminuir el risc de patir pressió alta així com l’estrès. En totes les màquines, hi trobareu la gamma corresponent a les vostres necessitats amb les prestacions adaptades a la intensitat del vostre exercici.

Decathlon ofereix el servei exclusiu a tots els seus clients de protegir la seva màquina amb una extensió de garantia que afegeix 3 anys més a la del fabricant del seu material DOMYOS. Cobreix qualsevol problema de funcionament, accident, a més de proporcionar assistència tècnica, tant presencial com telefònica.

Si afegim aquesta extensió de garantia als dos anys que té de sèrie la nostra màquina, podrem gaudir d’un total de 5 anys de protecció on ens beneficiarem dels experts del Servei Post Venda de Decathlon.

Comença Decathlon Ocasión. Una altra bona opció per aconseguir alguna màquina de fitness a bon preu és estar atent al proper 11 de març quan comença a la botiga de Decathlon Mataró la fira de material d’ocasió. Allà podràs vendre el teu material esportiu i reinvertir els diners aconseguits en material nou a la botiga de Decathlon Mataró o simplement comprar el material de segona mà d’altres persones.

L’ 11 de març comença a la botiga de Decathlon Mataró la fira de material d’ocasió Decathlon Ocasión. Podràs vendre el teu material esportiu i reinvertir els diners aconseguits en material nou

Ja pots posar els teus productes a la web de Decathlon Ocasión de Decathlon Mataró o buscar si hi ha alguna cosa que t’interessi comprar. La fira a la botiga estarà oberta fins el dissabte 23 de Març que serà l’últim día de venta i es podrà recollir el material no venut durant els següents 4 dies. De totes maneres, la fira segueix sempre oberta a la pàgina web!

Amb aquesta iniciativa, Decathlon el que vol aconseguir és que tothom pugui renovar el seu material esportiu al millor preu possible i reduir l’impacte mediambiental que tindrien tots aquests productes si els llencem a la brossa. De la mateixa manera, tot el material que no es vingui a recollir dins del termini establert, es cedirà a una ONG que s’encarregarà d’allargar la seva vida útil.

Decathlon té l’especial voluntat de cuidar els terrenys de joc de tots els esportistes, és per això que posa en pràctica moltes iniciatives per causar un impacte positiu en el medi. La darrera decisió presa per Decathlon España és deixar de produir bosses de plàstic i paper a partir del juliol d’aquest any. A canvi, oferirà a tots els seus clients una bossa de polièster i teixits reutilitzats que vendrà a 1€ amb la promesa de ser PER SEMPRE. La podràs tornar en qualsevol moment i si es trenca te’n donen una de nova.

El tiquet digital, el foment del transport sostenible i el contenidor de “KOOPERA” en el pàrquing de Decathlon Mataró per al reciclatge de material esportiu són, entre d’altres, algunes accions que fomenta avui en dia la teva botiga d’esport, Decathlon Mataró.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon