Connect with us

Arenys de Munt

“És un bon moment per obrir vuit pistes de pàdel a Arenys de Munt”

Text: Oriol Leo

Xavier Vidal, director i promotor

A mitjans de juliol s’inauguraran les pistes de pàdel d’Arenys de Munt, però un parell de setmanes abans ja s’hi podrà anar a jugar de forma gratuïta per compactar les pistes. A partir de la inauguració es          podran llogar les pistes i recuperar forces a la nova cafeteria del pavelló de Can Zariquei, just a l’entrada del poble. Arenys de Munt té una altra gran oferta esportiva

Xavier, presenteu-nos una mica qui sou l’empresa que gestionarà aquestes pistes.

Nosaltres som Trequa i actualment estem estem gestionant la concessió municipal Putxet Sport de Barcelona. I estem aixecant una empresa, Reburn-Studio, que són entrenaments funcionals a Barcelona, també.

Ara, al 2018, és un bon moment per obrir vuit pistes de pàdel a Arenys de Munt?

Nosaltres creiem que sí! La zona està molt ben situada, entre els dos Arenys, al costat de la sortida de l’autopista, fàcil d’aparcar allà mateix, i amb molt volum d’esportistes pel fet de tenir el pavelló allà mateix.

Per què el pàdel?

És un esport molt social i en volum de practicants ja s’ha situat per damunt del bàsquet i únicament es troba per sota del futbol. Ha crescut molt en jugadors federats, i és un esport amb molts nivells, que encara que hagis jugat poc de seguida t’ho passes bé. Ara s’estan creant interclubs per anar a jugar a altres instal·lacions i competir. Jo crec que és un bon moment per “fer club” i a la zona dels Arenys hi havia un dèficit de pistes fins ara.

I què oferireu a Arenys de Munt quan tot estigui en marxa?

Tindrem 8 pistes de pàdel de primera qualitat, amb molt bona gespa. Oferirem una cafeteria on fer una cerveseta o un refresc després de jugar, que això fomenta la part social de l’esport. Farem entrepans i potser ens atrevim a fer alguna tapa. Així anem creant el clima social que tant ens agrada a tots els aficionats al pàdel. També tindrem escola, tant per a infants com per a adults, per aprendre aquest esport meravellós i conèixer les seves virtuts, per després llogar una pista i venir a jugar amb amics o amb gent que puguis conèixer a través d’una aplicació mòbil que tindrem per trobar gent de nivell similar que potser no coneixes. Això també reforça l’àmbit social del pàdel.

I us feu càrrec de la consergeria i manteniment del poliesportiu?

Sí, exacte, portem consergeria i neteja. Tot va molt lligat. Ara hem fet una inversió important amb les pistes i també canviem una mica la recepció per donar-li un look més modern. I com que hi haurà un increment d’ús per a la gent que esperem que vingui a jugar a pàdel més la que ja practica esports al pavelló, això comportarà un augment de la necessitat de la neteja, i ens correspon a nosaltres fer que tothom s’hi trobi a gust i estigui tot adequat.

Diuen que el pàdel és el tennis per a la gent que no ens agrada córrer…

En això tens tota la raó. En el tennis, si hi ha diferència de nivell entre jugadors, tots dos pateixen: un perquè no sap com jugar-l’hi i l’altre perquè no arriba enlloc i està més estona anant a recollir les pilotes que divertint-se. En canvi, el pàdel és més recollit i això no passa. Quan falles pots recollir la pilota a un màxim de dos metres d’allà on ets. No has de fer una caminada fins al fons de la pista. L’èxit rotund del pàdel és que tothom s’hi pot enganxar.

I quins preus hi trobarem?

Ara estem definint la política de preus. Tindrem lloguer de pista d’acord amb el preu de la competència, uns 24 euros l’hora, que es reparteixen entre els quatre jugadors. Tindràs un preu similar a altres llocs però amb un plus de qualitat, pistes, vestuaris, recepció i servei. I el preu de l’escola dependrà de si t’apuntes a classes per a infants o classes particulars per a adults, individuals o en grup. Hi haurà varietat de preu perquè tothom pugui venir a aprendre i jugar al seu club.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arenys de Munt