Connect with us

Ajuntaments

Multitudinària i espectacular Nit de l’Esport de Canet

-L’últim dia de març, en l’Envelat de Vil·la Flora, va tenir lloc la gran festa de l’esport canetenc, una vetllada única i inoblidable.

– Es van lliurar més de 80 premis i reconeixements a entitats, clubs i esportistes de la vila en una gala que recollia els últims tres anys.

Una nit emotiva i a flor de pell. Així va ser la gran gala de l’esport de Canet. No va ser una simple Nit de l’Esport. Va ser molt més que això, perquè es va reconèixer i es va premiar esportistes, clubs, entitats i trajectòries de persones lligades estretament a l’esport del municipi dels últims tres anys.

Sí, efectivament, la pandèmia havia impedit que aquesta tradicional i festiva cita es pogués dur a terme els anys 2020 i 2021, així que havien quedat ‘congelades’. L’espera ha valgut la pena perquè no es recorda a Canet una festa esportiva de tal magnitud. De fet, va haver-hi un reconeixement per a totes i cadascuna de les entitats esportives de Canet per la seva capacitat de superació i resiliència durant les restriccions sanitàries provocades per la COVID.

Aquest va ser un dels tres blocs en els quals es va dividir la Gala. En el segon es van premiar els èxits dels equips de competició i en el tercer, els esportistes a títol individual, tant els que ho han fet defensant entitats de Canet com els que no. A tall d’exemple, els 15 anys de Joan Pedrero participant en el Ral·li Dakar.

La Gala va estar presidida per l’alcaldessa de Canet, Blanca Arbell, i també hi va tenir una participació molt activa el regidor d’Esport, Pep Tenas. Tots dos van ser els encarregats de lliurar els més de 80 premis que es van repartir, un fet sense precedents en la història de la Nit de l’Esport. Un dels moments més entranyables va ser el reconeixement al Club Tennis Canet per les seves noces d’Or, cinquanta anys posant el tennis a la disposició dels ciutadans de la vila.

Cal remarcar que es van fer tres mencions especials. Una d’elles a Francesc Baltrons i al seu gos Hero, que tot just acabaven d’aterrar procedents de Turquia on van anar en ajuda humanitària a la recerca de persones amb vida arran del terrible terratrèmol que va patir aquest país recentment.

Fotos: Jordi Dulsat

More in Ajuntaments