Estadi Municipal d’Atletisme, la nova pista ja és una realitat

In Sense categoria

El dissabte 11 de gener es va inaugurar la nova pista de l’Estadi Municipal d’Atletisme amb la participació del Centre Atlètic Laietània i del Grup Atlètic Lluïsos, que van fer proves combinades d’atletisme amb els joves de les seves escoles, veterans i atletes adaptats. La inauguració va comptar amb els parlaments de l’alcalde de Mataró, David Bote; la regidora d’Esports, Bea Delgado; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; i els presidents dels dos clubs mataronins.

ELS INICIS

L’Ajuntament va començar les obres de renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme el 29 de juliol del 2019 amb la intenció d’interferir el mínim possible en l’activitat esportiva dels clubs, col·lectius i usuaris que fan ús habitual d’aquest equipament. Les obres van finalitzar el passat mes de desembre. 

PAVIMENT HOMOLOGAT

L’antic paviment, que es va instal·lar durant la remodelació de l’equipament feta al 2008, presentava deficiències a causa de l’ús intensiu i les inclemències meteorològiques que ja no el feien apte per a l’activitat esportiva. El nou és un tipus de paviment sintètic d’execució in situ de doble capa, estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF). La nova pista, amb dues tonalitats de blau, pot acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola i catalana, i també d’internacionals.

IMPORTANT INVERSIÓ

A banda del paviment de les pistes s’ha renovat la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors s’ha col·locat una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada. Les obres, executades per la UTE Voracys-OPSA, tenen un pressupost d’adjudicació total de 513.487 €.


50 anys del Cros Ciutat de Mataró

El Circuit Municipal de Cros de Mataró és un dels pocs  circuits permanents de  Cros que hi ha a tot Catalunya

El 9 de febrer està prevista la celebració del 50è Cros Ciutat de Mataró que organitza el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró i que enguany és Campionat de Catalunya Absolut en les categories sub-23, 20, 18, 16, 14 i 10. Una cita esportiva que reunirà milers d’esportistes en el Circuit Municipal de Cros de Mataró, un dels pocs circuits permanents de Cros que hi ha a tot Catalunya que permet preparar amb bones condicionals aquesta prova i també poder entrenar durant tot l’any.

El Cros Ciutat de Mataró és, en l’actualitat, el quart més antic de Catalunya. Des d’aleshores, s’hi han disputat ja 49 edicions  i hi han participat gairebé tots els atletes catalans més importants, a més d’algunes figures de fora de Catalunya (inclòs un bon reguitzell d’ atletes africans molt destacats).

L’aniversari d’aquesta prova atlètica és molt rodó i per aquest motiu el GA Lluïssos ha organitzat una exposició històrica que es pot visitar a la Fundació Iluro de Mataró del 23 de gener al 23 de febrer.

You may also read!

Silvia Mas, Campiona del Món de Vela classe 470

La glòria l’espera a Tòquio La vela espanyola té un diamant en brut. La regatista més jove de l’equip

Read More...

Joan Soteras, President FCF

Recentment, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar la delegació que l’ens federatiu té

Read More...

Carola Llauró, Alcaldessa de Vilassar de Dalt

Carola Llauró Sastre té l’honor de ser la primera alcaldessa que ha tingut mai Vilassar de Dalt. Com a

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu