Connect with us

Clubs

Èxits històrics del CV MCR Premià de Dalt

Per primera vegada a la seva història, l’equip de Superlliga 2 jugarà aquest mes de gener la Copa Princesa, reservada als sis millors equips espanyols de la Divisió de Plata.

L’equip juvenil, també per primer cop, ha guanyat aquest desembre la Copa d’Espanya de la seva categoria derrotant el Barça i perdent un sol set en el torneig, en la final davant l’Elx.

El CV MCR Premià de Dalt, el club de voleibol del municipi del Maresme està d’enhorabona. L’entitat presidida per Jordi Casta ha tancat 2022 amb dos èxits sense precedents en la història del club.

D’una banda, el seu primer equip femení, que juga a la segona categoria del voleibol espanyol, la Superlliga 2, s’ha classificat per disputar la Copa de la Princesa del 6 al 8 d’aquest mes de gener a A Corunya. És a dir, la plantilla entrenada per Aitor Piñol i Jordi Martí estarà entre les sis millors d’Espanya. Lluitaran per aconseguir el torneig del KO amb Extremadura Arroyo, Barça CVB, Melilla Sport Capital, FC Cartagena Algar Surmenor i l’equip local, el conjunt de A Corunya Actuacions Cancela Zalaeta. Un merescut premi a la labor que s’està fent al club des de fa quatre anys, un projecte on s’uneix experiència amb joventut.

Aquesta temporada ja han debutat en categories nacionals més de 14 jugadores d’edat cadet, juvenil i júnior. El primer equip del CV Premià de Dalt està format, entre altres, per dues jugadores de 30 anys, cinc nascudes el 2005 (encara no han complert els 18 anys), dues nascudes el 2003 i una el 2004. Més joventut, impossible.

No és d’estranyar, per tant, que per primera vegada a la història del club l’equip juvenil hagi guanyat la Copa d’Espanya celebrada a Valladolid del 28 al 30 de desembre, torneig en el qual han participat 308 equips de tot l’Estat espanyol en categories cadet, juvenil i júnior. El CV Premià de Dalt no va perdre un sol set en els cinc partits previs abans de la final, derrotant fins i tot al Barça CVB per 2-0 en la segona fase.

En el partit decisiu, les maresmenques van saber remuntar el primer set en contra (26-24) per acabar derrotant al CV Elx Finestrat per 25-20 i 15-1. El club intentarà pujar de categoria els seus dos equips que juguen en categoria nacional, però és que també té els júniors, juvenils, cadets i infantils amb possibilitats de classificar-se per als campionats d’Espanya en cada categoria.

Seria una altra fita sense precedents en un club que ja s’ha convertit, per dret propi, en gran protagonista del voleibol català i espanyol. Des de Premià de Dalt.

More in Clubs