Connect with us

Clubs

Magnífica exposició del centenari de la UE Vilassar de Mar

Fins al 30 de juliol es pot gaudir al Museu Monjo de l’exposició sobre la història centenària del club feta amb sentiment i passió

Des del passat 3 de juny, i fins al 30 de juliol, es pot gaudir al Museu Monjo del municipi, l’exposició sobre la història centenària de la UE Vilassar de Mar. Després d’una gran feina i dedicació per part dels organitzadors, moltes hores de recerca, els visitants poden fer un viatge al passat a través de 42 plafons on es recull la història escrita i gràfica dels 100 anys de vida del club.

Un recorregut ordenat, polit i transparent, però sobretot ple de sentiment i passió. El visitant coneixerà fil per randa els inicis del club: els seus primers camps de joc, els seus primers presidents, l’etapa de la Guerra Civil, el ressorgiment de l’entitat, els anys setanta, vuitanta, noranta, la col·locació de la primera gespa artificial al Maresme, l’històric ascens a Tercera Divisió… fins i tot una foto del dia que Leo Messi va jugar contra el Vilassar al Mini Estadi.

Els visitants de l’exposició al museu poden fer un viatge al passat a través de 42 plafons on es recull la història escrita i gràfica dels 100 anys de vida del club

La Mostra també és un sentit homenatge a Xevi Ramon, figura cabdal a la història de l’entitat. Trofeus, fotografies, una de les samarretes dels anys trenta i altres records que ens acosten a conèixer com ha estat el transitar d’aquests cent anys.

Una exposició imperdible per als socis del club, per a tots els ciutadans de Vilassar i per als aficionats al futbol del Maresme que, sens dubte, gaudiran d’una visita inoblidable, i gratuïta, al Museu Monjo de Vilassar de Mar.

More in Clubs