Connect with us

Clubs

Torneig Centenari Futbol formatiu UE Vilassar de Mar

L’Espanyol s’emporta la 1a Copa Dani

Els actes del Centenari de la UE Vilassar de Mar van començar sobre el ‘terreny de joc’ amb la celebració de la primera ‘Copa Dani 23’, torneig de futbol prebenjamí que va reunir setze equips del màxim nivell. Entre d’altres, RCD Espanyol, FC Barcelona, FC Girona, Escola Gavà, UE Cornellà, Sant Cugat, Atlètic Masnou, Argentona, Cerdanyola, Granollers… La UE Vilassar de Mar va participar amb dos equips.

El torneig es va dur a terme durant dos dies, el cap de setmana del 10 i 11 de juny, en el camp municipal Xevi Ramon, on es van viure dues jornades del millor futbol formatiu en un ambient extraordinari, amb la instal·lació esportiva plena de públic fins a la bandera.

Els prebenjamins de l’Espanyol van ser els guanyadors de la 1a edició de la Copa Dani, que tindrà continuïtat. (Fotos: Felip Vives)

La competició va començar dissabte amb la disputa de 32 partits amb la finalitat de conèixer els vuit equips que es classificaven per a la Fase Or i quins altres vuit passaven a la Fase Plata. Diumenge es va disputar la fase final amb un total de setze partits.

16 equips de categoria prebenjamí van protagonitzar dues jornades de magnífic futbol amb un ambient extraordinari

El guanyador de la Fase Plata va ser el Granollers, que es va imposar en la final al Sant Cugat, mentre que la UE Vilassar de Mar es va fer amb el tercer lloc després de derrotar el Cerdanyola de Mataró. Per conèixer el guanyador de la ‘Copa Dani 23’, després d’una extraordinària fase final, vam haver de viure un derbi intens i molt igualat on els joves futbolistes, tant de l’Espanyol com del Barça, van fer gaudir a tots els presents. Finalment, la victòria va somriure l’Espanyol per 3-1, provocant el deliri entre els aficionats espanyolistes, que van ser molt nombrosos en el Xevi Ramon.

Després de la final, el lliurament de premis als equips participants i als guanyadors el van fer els germans Daniel i Josep Sánchez Llibre. Conserves Dani ha estat el patrocinador de la competició.

Josep Sánchez Llibre i Dani Sánchez Llibre van fer entrega dels trofeus, com el que va rebre el capità de la UE Vilassar de Mar

Sens dubte, des del punt de vista esportiu, el Centenari de la UE Vilassar de Mar no podia haver començat de forma més brillant.

More in Clubs