Connect with us

Federació Catalana de Futbol

La FCF confia en Malgrat per a una Fase Prèvia del Campionat d’Espanya Sub-21

Malgrat de Mar ha tornat a demostrar la seva decidida aposta per l’esport, posant a disposició de les seves entitats i esportistes tots els recursos necessaris perquè aquest municipi sigui un dels principals motors esportius del Maresme i de Catalunya. Aquest esforç ha tingut la recompensa de rebre la plena confiança de la Federació Catalana de Futbol (FCF) perquè Malgrat, juntament amb Palafolls, fos la seu de la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya Sub-21 de futbol sala. Del divendres 26 al diumenge 28 de gener, el Pavelló Municipal Germans Margall va reunir les seleccions de Catalunya, Cantàbria, Castella i Lleó i la Rioja.

Aquesta competició també forma part de la ferma aposta de la FCF per potenciar el futbol femení, en aquest cas del futbol sala, dins de la seva ambiciosa campanya #Orgullosa, que està tenint un èxit extraordinari.

En el terreny purament esportiu, les noies de Clàudia Pons (Mariona Solà, Sonia Blanco, Paula Jiménez, Roser Maymó, Laura Oliva, Anna Munné, Marta Collado, Èlia Gulli, Iris Amaro, Marta Luján i Marta dels Cingles) van demostrar el seu gran nivell competitiu i la seva condició de favorites derrotant les tres rivals en aquesta fase que dóna dret a participar en la Fase Final per saber quina selecció autonòmica és la millor de tot el territori nacional. El pavelló de Malgrat, així com el Palauet de Palafolls en el partit de diumenge entre la Rioja i Castella i Lleó, va vibrar amb les evolucions d’aquestes joves futbolistes. Tres dies de magnífic futbol sala.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol