Connect with us

Futbol Sala

Malgrat i Palafolls, seu de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials Sub 21 femení de Futbol Sala.

Malgrat de Mar i Palafolls són les localitats on es disputarà la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 21 femení de Futbol Sala, i on Catalunya lluitarà per aconseguir un bitllet a la fase final.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol és escollida com a seu per organitzar la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 21 femení de futbol sala, que es disputarà del 26 al 28 de gener de 2018, a Malgrat de Mar i Palafolls.

Cantàbria, Castella i Lleó, Catalunya i La Rioja són les quatre seleccions autonòmiques que s’enfrontaran per aconseguir una plaça a la fase final.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb la col·laboració del club de la localitat, el CFS Inter Esportiu Malgrat, així com l’Ajuntament de Palafolls i el club CFS San Luis de Palafolls, han fet possible organitzar aquesta fase prèvia. Els partits es disputaran entre el Pavelló Municipal Germans Margall (C/ de Folch i Torres, s/n. Malgrat de Mar) i el Pavelló Poliesportiu El Palauet (C/ Pompeu Fabra, 8. Palafolls).

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Futbol Sala