Connect with us

Ajuntaments

Front Marítim de Mataró El major equipament esportiu a l’aire lliure de la ciutat

Des del primer bany de l’any a la platja del Varador i fins a les darreres curses populars que es fan al voltant de Sant Esteve (Sant Silvestre) i del 31 de desembre (Cursa dels Nassos), el Front Marítim de Mataró alberga més d’una trentena de competicions esportives al llarg de l’any, organitzades per diferents entitats, clubs i associacions esportives amb el suport de l’Ajuntament de Mataró. I, més enllà de les diferents disciplines esportives, és un indret ideal per fer salut ja sigui caminant, anant en bicicleta o fent ús del Parc Urbà de Salut, ubicat a la zona marítima de davant del TecnoCampus Mataró-Maresme.

El rugbi platja és una de les activitats que es poden fer a l’estiu

L’Escola de Vela, el Club de Rem i la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS) són les entitats de la ciutat que desenvolupen les seves activitats al mar. Vela social i vela escolar, caiac, pesca submarina, fotosub, fotosub apnea, rem amb llagut català, natació en aigües obertes, vela lleugera i windsurf són algunes de les disciplines marítimes que es poden practicar a Mataró. Les activitats es fan durant tot l’any però els mesos d’estiu són els més actius perquè a l’activitat habitual, se sumen torneigs, caminades, curses i exhibicions de moltes disciplines esportives: voleibol platja, rugbi, futbol platja, dansa…

Des de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró tenen comptabilitzades fins a 40 activitats per a aquest 2019 en un calendari, però, que es viu durant tot l’any ja que entitats, associacions i clubs hi poden afegir les seves propostes.


Les Santes Esportives 2019

Al voltant de la Festa Major de Mataró, que se celebra del 24 al 29 de juliol, hi ha una programació esportiva important pel que fa al nombre d’activitats i la varietat de disciplines. Totes les activitats, competicions, exhibicions i jornades es recullen en una programació específica perquè tothom que vulgui hi pugui participar. Els actes amb més trajectòria són la Cursa Popular del 28 de juliol que enguany arriba a la 41a edició i la Travessa Nedant al Port del 21 de juliol que arribarà a la 28a edició. En les darreres edicions s’han incorporat activitats d’esport adaptat perquè Mataró aposta perquè tota la ciutadania pugui fer salut i esport sigui quina sigui la seva condició física i/o mental. (foto travessa al Port)

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments