Connect with us

Ajuntaments

Gran èxit de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme

MARESME: PINEDA, SANTA SUSANNA, MALGRAT I CALELLA, PROTAGONISTES.

Radouane Nour de La Sansi, amb el mateix temps que el seu company d’equip Dimitri Serjogins (1 hora 9 minuts 28 segons), va guanyar la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Pel que fa a les noies, la guanyadora va ser Jenny Spink que, amb 1 hora 14 minuts 53 segons, va aconseguir un récord de la prova

La britànica Jenny Spink, entrant a la línia de meta

Diumenge 26 de març, amb una participació propera als mil atletes, i puntualment a les 9.30 h, es va donar el tret de sortida de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, amb un recorregut totalment pla, amb sortida a Pineda i creuant les poblacions de Santa Susanna, Malgrat i amb arribada a Calella. Cinc minuts més tard va sonar el tret de sortida de la cursa paral.lela de cinc quilòmetres.

Pel que fa a la Mitja i en la categoria masculina, els dos favorits per a la victòria, Radouane Nour i Dimitri Serjogins de La Sansi, es van posar al capdavant de la cursa marcant un fort ritme que els ha permès marxar de la resta d’atletes. Al pas pel quilòmetre deu, el tercer classificat era Alejandro Martinez del C.M. Sígueme, seguit per Lahcen Harbil del Irun With Leiva a set segons.  Al pas pel quilòmetre quinze la situació de cursa era la mateixa, però en els últims quilòmetres va canviar. Harbil va superar Martinez i va aconseguir arribar en tercer lloc amb una marca de 1 hora 12 minuts 19 segons. La primera posició es va decidir amb la foto-finish, ja que Radouane Nour va guanyar amb el mateix temps que el seu company d’equip Dimitri Serjogins amb 1 hora 9 minuts i 28 segons.

Més de mil atletes van participar en una prova que ja és tot un clàssic

Pel que fa a les noies, la britànica afincada a Girona Jenny Spink, va iniciar la cursa marcant un ritme impossible de seguir per les seves rivals. Hasna Bahom del FC Barcelona (1hora 20 minuts 18 segons) i Raquel Parrado (1 hora 20 minuts i 44 segons) de La Sansi es van situar segona i tercera, respectivament. Una situació de carrera que ja no canviaria fins al final. Spink es va imposar amb molta autoritat aconseguint un nou récord de la prova amb una 1 hora 14 minuts i 53 segons.

Francesc Mayné, director general de SOREA, i Xavier Arnijas, Regidor d’Esports de Calella, amb les primeres classificades

Pel que fa a la cursa dels cinc quilòmetres, l’olímpic Jose Luis Blanco, de La Sansi, va superar al seu company d’equip Edgard Sumski. El tercer classificat va ser Oriol Ciurans, del CA Laietània.

La britànica Jenny Spink, afincada a Girona, va batre el rècord de la cursa

A la categoria femenina es va imposar l’atleta local Irene Soto, seguida de Laura Prieto de CA Lloret la Selva  i a la tercera posició va quedar Lola Espinosa.

D’aquesta manera, es va tancar, amb gran èxit de participació, una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Una cursa que el dia abans, dissabte 25 de març va celebrar la seva Fira del Corredor.