Connect with us

Arenys de Mar

El gran moment de forma del Club Voleibol Arenys

L’entitat, fundada el 1992, està en el millor moment de tota la seva història en nombre de jugadors, equips i categories, i és tota una referència d’aquest esport al Maresme

Albert Ferran, president del Club Voleibol Arenys de Mar, afirma que l’entitat està en el millor moment de tota la seva història (va ser fundada el 1992), tant en nombre de jugadors, clubs i categories.

De fet, en el moment de fer aquesta entrevista, el primer equip masculí del CV Arenys ha tancat com a líder la primera volta del seu grup a 1a Nacional: “És la tercera temporada consecutiva que estem en aquesta categoria… que mai havia aconseguit el club i que va assolir pràcticament el mateix grup de jugadors pujant categories des de la 2a Catalana”, explica amb orgull aquest guàrdia forestal que juga a l’equip de veterans mixt i que va arribar a la presidència el 2003.

El primer equip està fent una extraordinària temporada en 1a Nacional i té tots els números per somiar en l’ascens

En l’actualitat, el CVA disposa de 280 jugadors i 23 equips i és el representant del Maresme que té el seu sènior masculí en la categoria més alta: “Evidentment que el nostre objectiu i somni seria arribar fins a la Superlliga 2. De fet, la temporada passada, quan vam jugar la fase d’ascens, ja vam tenir l’oportunitat d’ocupar la plaça d’un altre equip. No obstant això, no vam poder per raons econòmiques i continuarem així: mai estirarem més el braç que la màniga. El nostre projecte de club es basa en dos conceptes: formació des de la base i sostenibilitat econòmica”.

L’equip júnior va guanyar recentment la Copa d’Espanya a Valladolid, èxit reconegut per l’Ajuntament d’Arenys de Mar

Albert Ferran es felicita que tots els primers equips de la secció masculina, des d’aleví fins a júnior, estiguin a 1a Catalana: “Ens agradaria tenir aquest èxit també amb la secció femenina, però volem fer-ho a poc a poc, sense presses. En realitat, el nostre màxim orgull és formar jugadors i nodrir els nostres equips amb nois de la casa. El sènior A és el millor exemple del que dic: vuit dels dotze integrants de la plantilla estan formats a Arenys de Mar”.

Amb 280 jugadors i 23 equips, el sènior masculí és líder a 1a Nacional. El club somnia arribar a la Superlliga 2, una fita mai aconseguida

Per poder acompanyar tots els jugadors que acaben la categoria júnior, amb el propòsit que puguin seguir en el club, i abans d’arribar al primer equip, el CV Arenys ha creat un segon sènior que ha començat enguany a 3a Catalana i que té tots els números per arribar a 2a Catalana la pròxima temporada. Serà, per dir-ho d’alguna manera, el pont cap a la màxima categoria.

El club, per cert, va tancar 2023 amb un gran èxit esportiu. L’equip júnior va conquistar a Valladolid la prestigiosa Copa d’Espanya, on solen participar alguns dels millors equips del país. Una entitat que sap fer molt bé les coses i que compta amb el suport de totes les famílies dels jugadors, gent del poble i de l’ajuntament. Sens dubte, el CV Arenys és un dels millors ambaixadors de la vila.

ALBERT FERRAN // President “La nostra filosofia és molt clara: ser sostenibles econòmicament i treballar el planter per nodrir els nostres equips”

More in Arenys de Mar