Connect with us

Clubs

CV Premià de Dalt Maresme, el gran salt de qualitat

Jordi Casta Ruiz, de 48 anys i empresari del sector de l’automòbil i la construcció, és el president del Club Voleibol Premia de Dalt Maresme, fundat el 2018, des de la temporada 2019-2020. “Les meves filles Núria i Montse ja estaven en el club quan un grup de pares em van proposar que prengués el relleu a la presidència, donada la meva experiència en el món de l’esport, encara que en el meu cas en el bàsquet. Em vaig involucrar amb la màxima il·lusió i nivell d’exigència, sabent que eren necessaris molts canvis per a construir un nou projecte esportiu, explica Jordi Casta en el pavelló premianenc, la seva ‘segona’ casa.

“El primer que vaig fer va ser envoltar-me de tècnics del màxim nivell, com Gustavo Kunda, Carla Visciglia i Manel Torras, i també buscar persones que volguessin invertir en el club. En el 2019 teníem poc més de 120 jugadores”, agrega un president que a l’any d’estar en el càrrec va prendre una decisió vital per al creixement del club: En la nostra primera temporada vam pujar el primer equip femení de Primera Divisió a Primera Nacional i llavors va sorgir la possibilitat d’adquirir una plaça en Superliga 2. Vaig buscar espònsors i en la temporada 2020-2021 ja teníem equips en Superlliga 2 i a Primera Nacional, dels unics Clubs de Catalunya en fer-ho”.

Casta se sent orgullós del seu equip de tècnics: “Molt pocs clubs a Catalunya tenen el planter d’entrenadors que hi ha a Premià de Dalt. Ells són la clau de l’èxit del club, que es nodreix principalment de la base. La temporada passada vam estar amb tres equips, infantil, juvenil i júniors, al Campionat d’Espanya i el juvenil va quedar campió de la Copa d’Espanya. És un orgull estar on estem, però cal seguint millorant”.

“Volem ser una referència, un club gran, però mantenint la essència i els valors d’un club familiar, que és el que som”

Després de cinc anys de treball, el CV Premià de Dalt Maresme té a tots els seus equips, des d’infantil fins a sènior, en l’elit del voleibol femení català i l’any passat l’equip femení de Superlliga 2, va quedar tercer en la fase d’ascens a la Lliga Iberdrola. CV Premià de Dalt Maresme és un dels clubs catalans en la Superliga 2: “Clar que ens agradaria arribar a la Lliga Iberdrola, però abans el nostre objectiu és que els dos equips que tenim en categoria nacional, la gran majoria d’aquestes plantilles estiguin formades per noies del planter”.

Avui el Primera Nacional és líder, està format per cadets, juvenils i júniors i el Superliga 2 ja té 4 jugadores de categorias inferiors i aquesta és la línia en la que volem seguir treballant. El Club també està aportant jugadores a las seleccions catalanes, nacionals i als programes ARC-BLUME, prova de la bona línia de treball que s’està fent a les categoríes inferiors.

Branca masculina

Enguany, per primera vegada, el CV Premià de Dalt Maresme té un equip sènior masculí: “Volem créixer en aquesta branca i ja hem parlat amb l’ajuntament per poder muntar unes carpes al costat del pavelló i tenir més hores d’entrenament. A Premià de Dalt tenim la sort de comptar amb un Ajuntament que creu fermament en l’esport i que posa a la nostra disposició unes instal·lacions extraordinàries. Sense la seva ajuda no hauríem pogut créixer”, assegura un president que té la inestimable ajuda de la seva esposa Montse i el seu fill Jordi, dos pilars del club.

More in Clubs