Connect with us

Ajuntaments

I Open Internacional: Malgrat de Mar, cor de les arts marcials

Per primera vegada, Malgrat de Mar va acollir un torneig Open Internacional de taekwondo de les categories precadet A i B, cadet, júnior i sènior. La competició, celebrada en el Pavelló Germans Margall de la població el dissabte 24 de setembre, va reunir prop de 500 competidors, tots ells representant a diferents clubs, alguns del Maresme, uns altres de la resta de Catalunya i fins i tot d’Andorra i de França.

L’esdeveniment es va dur a terme gràcies a la unió d’esforços de dos clubs capdavanters en les arts marcials com són AFE MALGRAT & TOP KING i TAEKWONDO CRAZY JUMPERS, que van estar representats pels seus corresponents directors, Àlex Baena i Francisco de la Rosa.

REPRESENTANTS del Club Taekwondo Avellaneda

La col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat i del diferents espònsors, així com gràcies a l’esforç dels organitzadors, va fer possible aquest Open Internacional

La pista del pavelló es va convertir en un formiguer d’activitat des del matí fins a les sis de la tarda, amb sis tatamis disposats de manera simultània. Els competidors van ser dividits pel seu pes i color de cinturó. AFE MALGRAT & TOP KING / CRAZY JUMPERS van participar en aquesta ocasió com un sol equip, quedant en segona posició per clubs amb un total de 25 medalles.

ÁLEX BAENA i Francisco de la Rosa, els organitzadors

Cal destacar també les quatre medalles del Club Taekwondo Mes Tordera i les onze obtingudes pel Club Taekwondo Avellaneda de Premià de Mar, que va quedar en el primer lloc de la categoria sènior. Els representants del Palafolls Gym, per la seva par, se’n van anar amb set medalles.

La col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat i del diferents espònsors, així com gràcies a l’esforç dels organitzadors, va fer possible que aquest Open Internacional, avalat per la Federació Catalana de Taekwondo, fos un èxit rotund. Es va poder veure clarament en les graderies del pavelló Germans Margall, amb prop de mil persones animant als esportistes durant tota la jornada.

Una jornada que va tornar a demostrar que Malgrat de Mar s’ha convertit en l’epicentre de les diferents arts marcials al Maresme i també a Catalunya. Que un municipi de 19.000 habitants tingui la capacitat d’organitzar tants esdeveniments a l’any d’aquesta envergadura és una gran notícia.

PODI dels participants més petits de la competició

More in Ajuntaments