Connect with us

Entitats

Inaugurada la nova seu de la FCF al Maresme

La Federació Catalana de Futbol va inaugurar recentment la nova seu de la delegació al Maresme, situada a la ciutat de Mataró. El president de la FCF, Joan Soteras, va visitar les noves instal·lacions, al costat del directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez. Alhora, l’acte també va comptar amb la presència del vicepresident de la FCF Jordi Bonet, i dels directius Francesc Folguera, Manel Duran, Albert Montull, Juan Núñez, Pep Graus, Víctor Güell i Félix Hueto, a més de l’alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d’esports de Mataró, Marisa Merchán.

El nou local, funcional, modern i adaptat a la imatge corporativa actual de la FCF, permet centralitzar a partir d’ara tots els serveis de la delegació del Maresme en un sol edifici, on passen a ubicar-se de forma conjunta els departaments de Futbol, Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Àrbitres. Les noves oficines ofereixen la capacitat de realitzar formació federativa a entrenadors, àrbitres i clubs, aprofitant l’adequació de dues aules formatives.

En total, van assistir a  a la trobada presidents i directius de fins a 35 clubs de futbol i de futbol sala de la demarcació, així com membres de l’estructura federativa de la delegació, com ara el delegat de futbol sala al Maresme, Juan Vázquez, el delegat comarcal del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Antonio Caballero, i el delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de futbol sala al Maresme, Álvaro Sotillo, a més d’altres representants de la FCF i del Comitè Tècnic d’Àrbitres.

Joan Soteras: “Des de la FCF estem al costat dels clubs”

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va destacar “la importància de l’acte”, en què la Federació ha mostrat de nou “ple suport als clubs i als seus presidents”. “Volem donar-vos les gràcies perquè no només formeu futbolistes, sinó també persones. Amb la vostra ajuda i suggeriments faciliteu el treball federatiu”, va subratllar el màxim mandatari de la FCF, apuntant que properament farà una visita als camps i clubs de la comarca, dins la nova campanya que des de la FCF s’engegarà a favor del Futbol Amateur.

D’altra banda, el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez, que es va encarregar de mostrar als assistents les noves oficines, va posssar l’accent en la significació de la jornada, amb l’estrena “d’una nova delegació que permetrà millorar el funcionament del dia a dia dels clubs de la comarca”, posant-la a disposició de tots ells per fer-hi trobades i reunions.

Al seu torn de paraula, l’alcalde de Mataró, David Bote, va voler expressar el “compromís de la ciutat amb el futbol i el futbol sala federats”, apuntant “la bona relació” que manté el consistori amb la FCF. “Espero que l’etapa en aquest local estigui plena d’èxits per als nostres equips. Seguirem al costat de la FCF en la formació de joves i en el foment de les campanyes engegades pel respecte i el joc net”, va dir el batlle mataroní.

Així mateix, l’acte també va servir per presentar el nou delegat del CTA al Maresme, Antonio Caballero Zamora, que relleva en el càrrec Manuel Romero Herrera, homenatjat en la trobada. L’excol·legiat va recollir de les mans de Joan Soteras i d’Antonio Jiménez una placa commemorativa, després d’entrar al CTA el 1986, haver sigut àrbitre al llarg de tretze temporades, xiulant fins a l’antiga Primera Territorial, i d’ocupar el lloc de delegat comarcal durant divuit anys, des de 2000 fins aquest 2018.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats