Connect with us

Clubs

Invencibles… i imparables!

Els Invencibles son tot un referent d’associació i esport inclusiu que no para de créixer

L’associació Invencibles per la inclusió va col·laborar els passats dies 8, 9 i 10 de desembre a la Fira Playmobil que va tenir lloc al Pavelló de Sant Cebrià de Vallalta.

La proposta la va iniciar una família dels jugadors/es Invencibles juvenils de Blanes, que va apostar per organitzar aquesta fira amb l’objectiu de recaptar diners i destinar-los a fer front a algunes de les despeses que ha d’assumir l’equip, com per exemple el lloguer de transport per als desplaçaments que han de fer a l’hora de jugar partits de lliga, ja que la majoria són a poblacions força llunyanes i troben dificultats en la seva logística.

La participació en la Fira va ser tot un èxit, ja que hi van passar més de 900 persones, les quals van poder visitar els diferents espais elaborats amb clicks de Playmobil, i dur a terme altres activitats i tallers que s’oferien.

Els invencibles, per la seva part, van voler col·laborar gestionant la barra del bar i oferint un taller de creació de tions, tenint en compte les dates nadalenques en les quals es feia.

Els jugadors i jugadores de l’equip juvenil van participar activament a la Fira Playmobil al Pavelló de Sant Cebrià de Vallalta

Tot i això, la part més positiva de la jornada va ser la gran implicació que van tenir-hi els jugadors/es de l’equip Invencibles juvenil. Aquest gran equip es va organitzar per a responsabilitzar-se de diferents funcions que van portar a terme amb total professionalitat, com l’explicació dels diferents espais, les indicacions de les portes d’entrada i sortida, l’assessorament al públic i l’acompanyament informatiu als visitants. Un cop més van demostrar que són Invencibles dins i fora del camp.

Premi de la Fundació Onat

El passat dia 5 de desembre els Invencibles van ser premiats amb una de les beques que ofereix anualment la fundació Onat a aquelles entitats que impulsen projectes que fomenten la inclusió a través de l’esport. Un reconeixement a la gran feina que fan des de ja fa tres temporades, en les quals han vist créixer el nombre de jugadors de sis a més de vuitanta actualment, repartits en quatre equips de futbol inclusiu infantil, un equip de futbol inclusiu juvenil i un de bàsquet, situats a diferents municipis del Maresme, la Selva, i el Baix Empordà.

La Gala de premis va tenir lloc a l’edifici de CaixaForum, a Barcelona, i hi van assistir més de 300 persones, entre les quals es trobaven els 75 Invencibles, que entre entrenadors, jugadors, i famílies, van voler estar presents en aquell moment tan especial.

Invencibles ja té cinc equips de futbol

Els Invencibles continuen creixent i oferint esport a més infants que encara avui dia queden fora de joc en moltes altres propostes esportives. Com a novetat d’aquesta temporada cal destacar la creació d’una lliga de futbol inclusiu infantil que ha donat el tret sortida durant el mes de novembre, i a la qual participen els 5 equips de futbol inclusiu infantil Invencibles del CF Sant Cebrià, CD Blanes, Santa Club de Futbol i CF Tordera. Un cop al mes es reuneixen els diferents jugadors i jugadores per a compartir una estona de joc i diversió, on el resultat és el que menys importa, ja que sempre guanyen en experiències i aprenentatges.

També celebren el tercer temps, un espai reservat al final del partit per compartir un pica-pica conjunt i fomentar les relacions entre els participants. A l’últim partit de l’any, disputat a Tordera el passat diumenge dia 17, hi van participar tots els equips invencibles infantils i en acabar van rebre la visita inesperada del Pare Noel.

La novetat d’aquesta temporada és la creació d’una lliga de futbol inclusiu infantil

Jornada de visibilització i conscienciació a l’ESPORT INCLUSIU INFANTIL

Com és conegut, Invencibles neix amb l’objectiu d’oferir oportunitats a infants i joves amb diversitat funcional a l’hora de practicar futbol. Constantment rebem missatges de famílies on ens expliquen la dificultat que tenen els seus fills/es a l’hora de practicar esport en equip i altres situacions d’exclusió social que viuen diàriament.

És per això que estem organitzant una jornada on convidarem a totes aquestes famílies que ens contacten perquè puguin participar conjuntament amb els nostres equips d’infants en un matí de futbol inclusiu.

L’objectiu de la jornada és, per una banda, oferir l’oportunitat de jugar un partit de futbol infantil inclusiu a aquells infants que no tenen la possibilitat de fer-ho a les seves poblacions, degut a la inexistència d’equips inclusius infantils, i per l’altra, volem generar visibilitat i consciència sobre la gran necessitat i demanda que hi ha a la societat alhora fomentar l’esport per a tothom, tot esperant que altres clubs apostin, com nosaltres, per a incloure equips inclusius infantils, i donin resposta a la demanda que la realitat actual diversa reclama.

Per a més informació visita la pàgina web d’Associació Invencibles i contacta amb ells.

More in Clubs