Connect with us

Canet de Mar

Joan Pedrero, el gegant de Canet de Mar

Molt pocs riders al món poden presumir d’haver participat en dotze edicions consecutives del prestigiós i dur Ral·li Dakar. El de Canet va tancar la prova de 2020 en la setzena posició de la  classificació de motos com tercer millor pilot català

El pilot canetenc Joan Pedrero va rebre el passat 30 de gener el reconeixement del poble on viu i entrena, Canet de Mar. L’alcaldessa del municipi, Blanca Arbell; el regidor d’Esports, Josep Tenas; i d’altres regidores i regidors de l’equip de Govern el van rebre per felicitar-lo per la 16a posició obtinguda en l’edició d’enguany del Ral·li Dakar que va finalitzar el passat 17 de gener.

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, el regidor d'Esports, Pep Tenas, el van rebre al consistori després de tornar del Dakar 2020

L’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, el regidor d’Esports, Pep Tenas, el van rebre al consistori després de tornar del Dakar 2020

AGRAÏMENTS

Durant la recepció, l’alcaldessa va felicitar Pedrero pel gran resultat aconseguit i li va mostrar el seu agraïment pel fet d’haver contribuït a dur el nom de Canet pel món gràcies al seu èxit esportiu en una de les proves de motor més dures del món.

La trobada realitzada a la Sala de Juntes de l’Ajuntament, va servir perquè les regidores i regidors poguessin conèixer en primera persona quina ha estat l’experiència de Joan Pedrero en el seu 12è Dakar, el primer celebrat a l’Aràbia Saudita.

El canetenc va arribar al Ral·li amb una intensa preparació tant física com de rodatge en la moto… i amb més de 700 mil quilòmetres d’experiència en el desert a l’esquena. Prèviament al Dakar 2020 va obtenir excel·lents resultats: 3r en la Baixa Aragó, 2n en el Morocco Desert Challenge i guanyador en Les 1.000 Dunes pilotant el LS2 AVENTURA TOUAREG.

Pedrero va explicar a l’Ajuntament de Canet que a la prova d’enguany “hi ha hagut etapes molt ràpides però amb poca dificultat tècnica”.

El pilot també va voler destacar que durant la cursa no va patir cap problema mecànic, lamentant que no va poder escalar més posicions a la general a causa de l’alta velocitat de les motos oficials. Igualment va reconèixer que va quedar “molt afectat per l’accident mortal del meu amic portuguès Paulo Gonçalves durant la setena etapa del Ral·li Dakar”.

TORNARÀ

Pedrero va aprofitar la rebuda per agrair el suport i l’escalf que ha obtingut per part de la població de Canet, afirmant amb molt d’optimisme que l’any que ve disputarà el seu 13è ral·li Dakar.

Recordem que Joan Pedrero va finalitzar el Dakar 2020 en 16a posició a la classificació general a tres hores, 45 minuts i 33 segons del pilot americà Ricky Brabec, guanyador de l’edició en la categoria de motos.


Perfil

Joan Pedrero García · Canet · 27/02/1978

Palmarès Dakar

2020: 16è

2019: Abandó en la 3a etapa

2018: 11è

2017: 13è

2016: Abandó

2015: Abandó en l’11a etapa

2014: 21è (Guanyador de la

4a etapa; 7 vegades en el

Top 10 de l’etapa)

2013:

2012: Abandó en la 10a etapa

2011:

2010: 10è

2009: 42è

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Canet de Mar