Connect with us

Esport Escolar

Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Maresme 2021/2022

Més de 5.000 nens i nenes de tota la comarca participaran, un curs més, a les diferents modalitats esportives de conjunt o individual que ofereixen els JEEC al Maresme. Futbol Sala i Voleibol, són les modalitats esportives d’equip amb competició a la comarca, mentre que les escoles i entitats amb equips de Futbol 7 i d’Handbol, participaran conjuntament amb el Vallès Oriental.

Els esports individuals (patinatge, artística, rítmica, judo, natació…) comencen majoritàriament a principis d’any, però una nova edició del Circuit Comarcal de Cros, ha servit per inaugurar les activitats.


El voleibol és l’esport amb més participació al Maresme, aquest curs s’ha arribat als 104 equips inscrits als jocs escolars. Tot un record… El voleibol s’ha convertit en la principal entrada als jocs escolars per poblacions, escoles i entitats. El nombre de noies amb llicència de voleibol (i cada vegada més nois) és molt significatiu, i sobretot a les categories de secundària (edats en què hi ha molt d’abandonament esportiu) és espectacular la presència i èxit d’aquest esport. En cas de les categories dels més petits, Benjamí i aleví, es competirà en format de minivolei amb periodicitat cada 15 dies.

La competició escolar al Maresme dóna el tret de sortida el primer cap de setmana de novembre respectant en tot moment les mesures preventives per la COVID-19

L’interès dels infants i joves pel voleibol es va fer palès també durant els mesos d’estiu on el Campus del CV Mataró, gestionat pel CEM, va omplir les places per a totes les setmanes.
En cas del Futbol 7, a poc a poc va incrementant el nombre d’equips disposats a competir a la lliga escolar. Concretament al Maresme, es preveu poder arribar fer una segona fase.

La competició escolar al Maresme dona el tret de sortida el primer cap de setmana de novembre respectant en tot moment les mesures preventives per la COVID-19 vigents a partir del 22 d’octubre. Es podrà ocupar el 100% de l’aforament a l’aire lliure i en espais tancats (sempre que hi hagi bona ventilació) i s’haurà de mantenir l’ús de la mascareta (sempre que la intensitat de la pràctica esportiva ho permeti) i la distància de seguretat, així com el rentat de mans freqüent.

Més de 5.000 nens i nenes de tota la comarca participaran, un curs més, a les diferents modalitats esportives de conjunt o individual que ofereixen els JEEC al Maresme

Addicionalment, varis Consells Esportius oferim conjuntament el 1r Torneig Intercomarcal d’Escacs en línia 2021/2022 mitjançant el servidor d’escacs d’internet Lichess. La competició està oberta a tothom que hi vulgui participar. Hi haurà lloc per a totes les categories, des de prebenjamí a sènior i les dates previstes pel 2021 són els diumenges 31 d’octubre, 28 de novembre i 19 de desembre. Inscripció gratuïta i més informació a www.cemaresme.cat.
A gaudir de les competicions i molta sort a tots i totes les esportistes!

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Esport Escolar