Connect with us

Arts marcials

Khyzer Hayat i Carlos Martínez, campions d’Espanya

SELECCIONS AUTONÒMIQUES

El passat mes de març es va celebrar al  Pavelló Multiusos de Guadalajara el Campionat d’Espanya de Muay Thai de seleccions autonòmiques. El combinat català, sota les ordres de l’entrenador malgratenc Álex Baena, alhora responsable del gimnàs Top King Malgrat, es va convertir en el gran dominador d’una competició on van participar 15 comunitats i 240 competidors.

Catalunya es va presentar a Guadalajara amb 28 esportistes i va obtenir… 28 medalles! En concret van ser 14 ors, 7 plates i 7 bronzes. Entre els vencedors absoluts van destacar dos representants del Maresme i de Malgrat. D’una banda, Carlos Martínez en la categoria de 67 quilos, que es va fer amb el seu segon campionat d’Espanya consecutiu. I per un altre, el carismàtic Khyzer Hayat, que va aconseguir l’or després de vèncer, en una final molt disputada i retransmesa per LaLigaSport en directe, al representant d’Extremadura.

Els membres de la selecció catalana a un entrenament al Top King de Malgrat

Aquest nou títol per al malgratenc Khyzer Hayat, sumat al seu extens historial esportiu internacional, el postula com a clar candidat per a formar part de la selecció espanyola que participarà en el pròxim campionat del món que es disputarà a Tailàndia.

No acaben aquí les satisfaccions per al Top King Malgrat, ja que el jove talent del planter del gimnàs, Pau Salvà, es va fer amb l’or per segon any consecutiu en la Copa Joves Promeses en la categoria de 10 anys i 30 kg. La prova era puntuable per a la preselecció que acudirà al pròxim campionat d’Espanya i on Salvà es va proclamar doble campió en dues modalitats diferents l’any passat.


Salvador Salvà, l’únic jutge internacional català

Foto: Glòria Marfil

Malgrat té l’honor de comptar amb un dels millors àrbitres de boxa de l’Estat espanyol. Salvador Salvà, que és el responsable de boxa al gimnàs Top King Malgrat, és àrbitre internacional per dues associacions, la WBA i la IBF. A més, és l’únic àrbitre i jutge internacional amb el qual compta la boxa catalana. Salvador Salvà té ja una dilatada trajectòria internacional i ha arbitrat dotze combats del Campionat d’Espanya, sis títols internacionals i una eliminatòria pel títol mundial. Igualment, és entrenador de boxa homologada per la Federació Catalana de Boxa i en l’actualitat és el Tècnic Formador de la Federació Catalana de Boxa, impartint cursos de manera regular al CAR de Sant Cugat.


JIU-JITSU

Malgrat, seu de l’Open d’Espanya

El pavelló Municipal de l’Avinguda de Tarragona serà escenari el pròxim 12 de maig de l’Open d’Espanya de Combat Jiu-Jitsu (CJJ) per a totes les categories i edats. Qui desitgi inscriure’s o sol·licitar el reglament de competició ho pot fer a través de la Federación Espanyola de Jiu-Jitsu i Deportes Asociados (Fejjyda), organització a la qual està afiliada l’Open CJJ. Informació o inscripcions al correu fejjyda@gmail.com o al web www.fejjyda.com.

El CJJ es divideix en dues àrees: defensa personal i competició. En defensa personal no hi ha restriccions en les tècniques de combat. En la competició, les tècniques permeses van en funció del nivell, igual que les proteccions. Participen esportistes des dels 5 anys d’edat fins a més de quaranta. Les categories es divideixen per nivell, edat i pes i les proteccions que s’utilitzen són acords a l’experiència de combat, sempre prioritzant la seguretat dels esportistes.

Clica la imatge per a més informació

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arts marcials