Connect with us

Arts marcials

L’Open d’Espanya va reunir més de 100 competidors

El passat 12 de maig, Malgrat va tornar a demostrar la seva aposta decidida per organitzar proves esportives de màxim nivell. L’Open d’Espanya de Combat Jiu-Jitsu va reunir en el Municipal a més de cent competidors de totes les edats i categories arribats des de tots els racons de la geografia espanyola, dividits per pes i edat, des dels cinc anys fins als quaranta. Els assistents, que van omplir el pavelló, van gaudir d’una de les disciplines d’art marcial més completa i atractiva que existeixen.

L’Open va reunir al Pavelló Municipal a més de cent competidors de totes les edats i categories

El Combat Jiu-Jitsu és una modalitat esportiva que engloba tres distàncies de combat: tècnica de colpeig (cama, puny, peu), cos a cos o peu amb enderrocament (tipus judo) i de distància, com el jiu-jitsu brasiler. El seu origen és japonès, però està influenciat pels nous esports de contacte.

L’Open d’Espanya, homologat per la Federación Española de Jiu-Jitsu y Deportes Asociados, va ser organitzat per Óscar Magro, delegat nacional de Combat Jiu-Jitsu i instructor de Brazilian Jiu-Jitsu en Top King Mataró en col·laboració amb aquest club malgratenc.


Muay Thai

Copa Catalana Sis ors pel Top King Malgrat

La quarta edició de la Copa Catalana, organitzada des de la primera pel Top King Malgrat, va congregar a 120 esportistes, tots ells nens des dels 5 anys fins als 11. Pràcticament totes les escoles catalanes de Muay Thai es van citar en el Pavelló Municipal de Malgrat. El club amfitrió va participar amb 16 joves competidors, deu en la categoria d’exhibició i sis en la categoria elit (de deu a onze anys), aconseguint sis ors en aquesta última. Ple de victòries.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arts marcials