Connect with us

Clubs

KIA Quadis ARmotors i Farmàcia Sílvia Vidal, patrocinadors del Centre Natació Mataró

Dues empreses maresmenques de referència en els seus sectors aposten pel patrocini esportiu de dos equips del Centre Natació Mataró

Kia QUADIS ARmotors és nou patrocinador de l’equip d’esport adaptat. L’empresa d’automòbils ha fet una aposta molt decidida per una de les seccions més triomfants del Club, l’equip de Natació Adaptada i s’ha constituït en patrocinador de platí de la secció.

En Carlos Jiménez, director de marketing i comunicació de KIA Quadis ARmotors, va ser el responsable de la signatura amb el president Francesc Casabella, en un acord que uneix les dues entitats en la que ha de ser una relació llarga i d’èxit, vist el palmarès dels nedadors i nedadores d’una secció que és tot un referent a nivell nacional.

La farmàcia Sílvia Nadal renova el seu patrocini amb l’equip de waterpolo femení

La Farmàcia Sílvia Vidal ha renovat la seva confiança amb el club i per tercer any consecutiu serà empresa patrocinadora de plata de l’equip femení de waterpolo.

La directora de la farmàcia Sílvia Vidal i el president del Centre, en Francesc Casabella, van oficialitzar l’acord de patrocini amb el desig que aquest any sigui tant o més bo que l’anterior per a l’equip.

More in Clubs