Connect with us

Ajuntaments

La Cursa de Pineda de Mar arriba a la 15a edició

La Cursa de Pineda de Mar arriba a la 15a edició

Diumenge 10 de juny tindrà lloc una nova edició de la Cursa de Pineda de Mar, de 10 kilòmetres de distància, que aquest any 2018 celebra la 15a edició. Serà prova oficial de la nova lliga de Championchip i Gesport CIRCUIT MARESMENC DE CURSES

Els guanyadors de l’any passat amb el regidor d’Esports de Pineda, Santi Macip

Es tracta d’una prova impulsada i organitzada gràcies a l’esforç del Grup de Fondistes Pineda, Gesport i l’Ajuntament de Pineda.

El tret de sortida es donarà a les 9 del matí, però enguany tornarà a ser, com en els seus inicis, a l’exterior del Complex Esportiu de Can Xaubet, espai que aglutinarà tots els serveis de la prova, també l’arribada que, per segon any consecutiu, serà a l’interior del Camp de Futbol Municipal de Can Xaubet. Els participants disposaran de servei de guarda-roba i de vestidors amb dutxes, així com 3 amplis aparcaments de fàcil accés i degudament indicats. La integració del Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet genera una sèrie de sinergies imprescindibles per donar el millor servei als participants així com als seus familiars.

Les inscripcions per a la, que per aquesta edició compta amb 1000 dorsals disponibles, es tancaran el divendres anterior a la prova, a les 8 del matí, o bé en exhaurir les places. Es posaran sis llebres als ritmes de 37’, 40’, 45’, 50’, 55’ i 60’ per tal que els corredors i corredores puguin assolir les marques personals.

Consolidada en el Maresme com una gran prova, l’any passat va tenir més de 800 participants

Tots els participants rebran una bossa del corredor amb obsequis dels col•laboradors, que podran recollir juntament amb el dorsal el dissabte 9 de juny entre les 17.30 h i les 20.00 h o bé el mateix dia de la cursa de 7.30 h a 8.30 h a les instal•lacions esportives de Can Xaubet, tot i que s’aconsella, per evitar cues, recollir el dorsal el dissabte. A l’edició de 2017, que va comptar amb més de 800 participants, va imposar-se amb claredat amb un temps de 30 minuts i 57 segons el favorit per aconseguir la victòria, l’atleta Radoune Nour, que venia de vèncer a la Cursa del Corte Inglés i a la Mitja Marató de 2017. La segona posició vas per Joan Palomeras del CN Caldes i la tercera per Isam Mounir.

En categoria femenina, va revalidar la victòria aconseguida a l’edició de 2016 l’atleta Sílvia Segura, amb un temps de 38 minuts i 34 segons. En segona posició va entrar l’etíop Deguti Jebesa, exmembre de l’equip de maratons del seu país, i la tercera va ser l’atleta Paula Salgado. Podreu formalitzar la vostra inscripció i ampliar la informació a la pàgina web de la cursa:

www.gesport.cat/cursapineda

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments