Connect with us

Ajuntaments

Malgrat ja és Eternal!

En un temps rècord, l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb l’ajuda de diferents regidories, principalment la d’Esports, així com de dotzenes de voluntaris, ha estat capaç d’organitzar una de les proves lúdico-esportives més impactants que hi ha al món: l’Eternal Running

Tal com el seu nom indica, és una carrera que se’ls fa eterna a tots els participants a causa de la seva singularitat. La cursa la va crear Thunar Esports i es va realitzar per primera vegada a Barcelona el 2002. El que va començar sent una aventura per als més bojos i atrevits de Barcelona, ara s’ha convertit en un repte que la gent espera a tot el món amb el Circuit Mundial.

Eternal Running és repte, superació, sacrifici i diversió per als que senten que la vida és un desafiament constant. Contenidors, tela d’aranya, deslizator, fang, la ràfia, camions de palla, inflables bojos, filat espinós, tempesta elèctrica, tobogan, zona d’escuma, la piràmide, el coliseu, el desballestament, el rusc, el safareig, el tsunami, tobogan de 6 metres …. són només alguns dels 80 obstacles que formen l’Eternal Running durant els 10 quilòmetres que té la prova.

En l’espectacular competició de Malgrat van participar 1.919 esportistes que van combinar esforç físic amb el millor sentit de l’humor passant un matí inoblidable. El municipi ja forma part del calendari de proves que s’han disputat en nombroses poblacions espanyoles. En els quinze anys que porta Eternal Running hi han participat més de 300.000 atletes en prop de 300 competicions.

L’alcaldessa de Malgrat, M. Carme Ponsa, i el regidor d’Esports, Miquel Àngel Martínez, van lliurar els trofeus als primers classificats, encara que en aquest cas sí que pot afirmar-se que van guanyar tots … Malgrat també.


La festa de l’esport, el 16 de juny

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, en cooperació amb diverses entitats i clubs esportius malgratencs, organitza un any més la Festa de l’Esport, que tindrà lloc el 16 de juny.

Aquesta Festa, que enguany presenta la seva 7a edició, pretén el foment i la dinamització de l’activitat esportiva a nivell local. És una festa esportiva de caire recreatiu i popular oberta a la participació de tothom.

Com cada any, el dia 16 de juny des de les 10 del matí, al Camp Municipal d’Esports de Malgrat de Mar, s’instal·laran totes les entitats i clubs que col·laboren en la Festa de l’Esport. Es podran conèixer i provar els esports que es fan al municipi, com són Bàsquet, Futbol, Ciclisme, Atletisme, Muay Thai, Escalada, Futbol Sala, Tennis, Handbol, Defensa Personal, Kitesurf, Hoquei, Patinatge, Kenpo Karate.

Tots els nens i nenes que participen, reben un passaport, que han d’emplenar amb els segells de les entitats un cop han provat l’esport. Quan ja han passat per totes les activitats, la Regidoria d’Esports els hi dóna una medalla com a premi de participació.

A les 11.00 del matí, els professionals del complex esportiu Mes Malgrat oferiran una Master Class de Zumba, i alguna sorpresa més.

Les activitats es poden realitzar de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores. Per finalitzar la Festa de l’Esport, s’organitza el reconeixement esportiu a tots aquells esportistes i equips esportius que han aconseguit algun èxit durant la temporada passada.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments