Connect with us

Ciclisme de muntanya

La gran aventura d’Anna Trullols Responsable d’Atenció al Client de Decathlon Mataró

Als seus 29 anys, aquesta entusiasta esportista d’Arenys de Munt és la responsable d’Atenció al Client i de Caixes de Decathlon Mataró. La seva passió és la bicicleta de muntanya. L’any passat va participar i va acabar la duríssima Titan Desert. Tota una experiència vital. Podem veure tots els documentals fets per l’equip de Comunicació de Decathlon Espanya al seu canal de YouTube, a la llista de reproducció ‘El reto de Anna, la Titan Desert’.

Sent responsable d’Atenció al Client tindràs mil anècdotes…

I tant! Gaudeixo moltíssim amb el meu treball, on el més important és la satisfacció dels nostres clients. La nostra obsessió, dins la nostra política de canvi, és que sempre quedin satisfets… i que tornin.

Et serà fàcil dir-nos quins esports estan creixent més…

Últimament estan pujant moltíssim els practicants de pàdel i crossfit, mentre que uns altres s’han estabilitzat dins del gran creixement que experimentaven, com ara el ciclisme de carretera, la bicicleta de muntanya o el running.

Quants esports, i especialitats dins de cadascun d’ells, cobreix Decathlon?

Servim material per a 96 esports diferents. Fins que un esport no està consolidat, Decathlon no fabrica un producte específic. Cal tenir en compte que Decathlon té un equip d’enginyers, dissenyadors i desenvolupadors per a cada esport. Això és el que ens permet especialitzar-nos i ser tan competitius.

Que la majoria de venedors i responsables de Decathlon sigueu esportistes, què aporta?

Valor afegit i diferenciació. Això ens permet una connexió especial amb el client. L’entenem i coneixem les seves necessitats. Sabem quin producte és el que s’ajusta millor a les seves característiques.

Què va significar per a tu participar l’any passat en la Titan Desert al Marroc?

Va ser una experiència meravellosa i vital, perquè el que vaig aprendre ho puc aplicar a la meva vida diària: sacrifici, constància, esforç, saber gestionar moments difícils, companyonia…

Com va sorgir aquest repte?

Jo era corredora de trail running, fins que una lesió de genoll em va obligar a parar el 2013. Necessitava nous reptes i vaig provar la bici de muntanya. Em va enganxar. Vaig acabar participant en la Ultra Bike del Montseny i fins i tot a la Madrid-Lisboa Non Stop. Sempre m’han agradat les proves extremes…

Per això no li vas tenir por a la Titan Desert…

Garmin Iberia em va seleccionar i Decathlon Mataró em va ajudar a fer realitat aquest somni. Vaig viatjar al Marroc amb un equip de rodatge i vàrem compartim amb els nostres clients en xarxes socials aquesta experiència. Vaig participar amb producte i material de la nostra botiga, com l’últim model de bicicleta BTT. Portava una maleta amb més de 20 quilos de material!

“Com a treballadora de Decathlon Mataró és un orgull haver participat en la Titan Desert amb tot el material esportiu exclusivament de la nostra botiga. Una demostració que amb els nostres productes pots obtenir el màxim rendiment” 

Què et vas endur?

Sóc molt metòdica i preparo les meves carreres fins a l’últim detall. Em vaig endur des de productes d’hi

dratació, nutrició, vaselina, sacs, casc, sabatilles, sis equipaments per a cadascun dels dies de carrera, fins i tot líquids per a reparar la bicicleta i pneumàtics de recanvi. Com a treballadora de Decathlon Mataró és un orgull haver participat en la Titan Desert amb tot el material esportiu exclusivament de la nostra botiga. Una demostració que amb els nostres productes pots obtenir el màxim rendiment.

I vas acabar…

Exhausta, però feliç. Van ser sis dies, vuit hores damunt de la bicicleta amb temperatures extremes, que em van permetre aprendre una lliçó: el teu major enemic és la teva ment. Si superes els moments de feblesa, guanyes.

Com va ser el retorn?

Extraordinari. La repercussió de la meva participació en la Titan Desert em va sobrepassar perquè al tornar vaig rebre centenars de trucades, missatges d’amics, coneguts… però, sap què va ser el millor?

No, digui’m…

Que van venir molts clients a la botiga de Decathlon Mataró a interessar-se per la bicicleta que vaig usar en la Titan, quin casc vaig portar, quina roba vestia… Va ser una gran satisfacció interactuar amb els nostres clients, arribar a ells. Aquest és l’objectiu final de Decathlon.

I a partir d’ara, Anna?

En breu torno a participar en la Madrid-Lisboa Non Stop. Més de 700 quilòmetres i 50 hores damunt de la bicicleta! I a la Titan Desert tornaré tard o d’hora.

N’estem segurs…

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya