Connect with us

Decathlon

Miriam Fernández Passió pel vòlei “El nostre esport està vivint un autèntic ‘boom’”

Miriam Fernández Mansilla té 29 anys i és mare de dos nens. Durant tota la seva vida ha jugat a voleibol a Premià de Dalt i ara a Mataró, on viu actualment. Porta nou anys formant part de l’equip Decathlon de la capital del Maresme, on és tota una experta en productes dedicats al voleibol, tant de pista com de platja. Va ser campiona de Catalunya de vòlei platja sub-18, sub-19 i sub-21.

Podem dir que el voleibol, sobretot el de platja, està vivint un ‘boom’?

Sens dubte, tant a nivell esportiu-competitiu com, sobretot, d’oci. Només cal passar-se qualsevol cap de setmana per una platja i veure la quantitat de persones que el practiquen. El nombre de tornejos que s’organitzen va en augment. I en quant al vòlei pista, les llicències no paren de créixer. És un esport que està molt viu. I a Decathlon, on sempre ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, ho hem notat.

Com?

Fa uns anys, comparat amb altres esports, teníem un racó petit de productes dedicats al vòlei. En l’actualitat disposem de més de deu metres d’extensió amb una àmplia gamma de pilotes, calçat, tèxtil, xarxes, etcètera…

Decathlon col·labora en un d’aquests tornejos de vòlei platja…

Efectivament, en el SVATOUR. Som la pilota oficial del circuit, format per uns deu tornejos, molts d’ells al Maresme, però també a València o Mallorca. Està en fase d’expansió. Per a Decathlon és molt important estar present amb la nostra pilota de vòlei perquè és el millor banc de proves que podem tenir. Ens permet tenir un feedback molt precís del nostre producte.

Parlem de la pilota COPAYA…

Així és. És un dels nostres productes estrella. Tenim un model per a competició, amb el cosit dels panells fet a mà que li confereix més resistència a la pilota. I una altra d’iniciació que el cosit és a màquina. El pes oscil·la entre els 260 i 290 grams.

Miriam Fernández

Quin ventall cobreixen els productes Decathlon de voleibol?

Els dividim en tres tipus d’usuaris: iniciació, gent que juga esporàdicament, una vegada a la setmana; perfeccionament, per a esportistes que entrenen regularment i competeixen ocasionalment, i finalment els experts: aquells que entrenen cada dia i participen en tornejos cada setmana. COPAYA és la nostra línia de vòlei platja i ALLSIX, de vòlei pista.

I dins de cada marca, una àmplia gamma de productes…

Per al vòlei de pista tenim una pilota específica, calçat, tèxtil i proteccions tècniques, tant per al genoll com per a l’avantbraç. Per a la platja, també comptem amb xarxes, roba específica, ulleres de sol (acabem de llançar al mercat unes ulleres de gran qualitat) i protecció solar resistent a l’aigua. Tant les ulleres com la crema solar són molt importants. I un producte molt interessant és el ‘set’ de vòlei platja. El pots portar en el cotxe i fer la teva pròpia pista on vulguis. Fins i tot al jardí de casa teva! I aviat tindrem una novetat.

Comparteix-la amb nosaltres!

Els jugadors de vòlei platja acaben amb els peus cremats o adolorits. Comercialitzarem a Espanya uns mitjons, anomenats escarpins, per a protegir els peus. Serà un producte molt interessant.

El voleibol està molt present en la teva vida…

Sí! Tot i que vaig començar com a venedora d’esports d’aigua a Decathlon, molt aviat vaig passar a esports col·lectius, específicament a voleibol. Jugava a Premià de Dalt i quan vaig venir a viure a Mataró, em vaig incorporar a aquest club, on actualment reforço l’equip en la posició de col·locadora només quan cal. Tinc un segon fill de molt curta edat i ara no puc dedicar-li al vòlei tot el temps que m’agradaria.

A Decathlon, a més, les teves responsabilitats han crescut…

M’encarrego de tota la informació dels productes de voleibol. Vol dir que haig de viatjar sovint, a França, a Itàlia, per parlar amb els dissenyadors i enginyers de producte i conèixer a fons les característiques de tots ells. És una cosa extraordinària i que cal posar en valor perquè tots aquests dissenyadors i enginyers, són jugadors de voleibol també! Després, amb tota aquesta informació, faig uns vídeos que es pengen a la nostra plataforma, una xarxa pròpia de Decathlon.

Què portes sempre a la teva motxilla quan jugues a vòlei platja?

Mai em falta aigua o beguda isotònica APTONIA, fruita, perquè has de passar moltes hores a la platja, crema solar resistent a l’aigua i a la suor, i unes bones ulleres de sol COPAYA. L’últim model que ha sortit al mercat és d’una gran qualitat.

Poden passar a visitar-te a Decathlon Mataró els esportistes que busquen els millors productes de vòlei, tant de pista com de platja?

I tant! És el més gratificant del nostre treball: poder compartir amb ells tot el que hi ha darrere d’aquest producte. M’encanta aconsellar-los quina és l’opció que millor s’adapta a les seves característiques i explicar-los com s’ha fabricat aquest producte i el perquè. A Decathlon tenim tota aquesta informació.


Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Decathlon