Connect with us

El Masnou

LA MASNOVINA SÍLVIA MAS, CAMPIONA DEL MÓN DE LA CLASSE OLÍMPICA 470

La vela espanyola i catalana, i per extensió la de Maresme, estan d’enhorabona. La masnovina Silvia Mas, formada en el CN El Masnou s’ha proclamat campiona del món de la classe olímpica 470 formant parella amb la seva companya habitual, la canària Patricia Cantero. Ambdues es van fer amb l’or en la Medal Race disputada en Vilamoura (Portugal).

Aquest extraordinari binomi ja estava confirmat l’any passat per a representar a la vela espanyola en el 470 per als Jocs Olímpics de Tòquio abans del seu ajornament. Aquest títol mundial no fa més que confirmar que estem davant les grans favorites per a conquistar l’or aquest estiu en aigües japoneses.

Silvia Mas, amb 24 anys, és la benjamina de l’equip espanyol, però aquest or la confirma ja no sols com una promesa, sinó com tota una realitat. El talent de la masnovina ja va quedar demostrat en 2017 en proclamar-se juntament amb la balear Paula Barceló campiona del món de 470 en categoria juvenil, precisament en aigües d’Enoshima, seu de la vela dels pròxims Jocs Olímpics.

Silvia Mas i Patricia Cantero, or en el Mundial de vela 470

https://www.rtve.es/m/alacarta/videos/telediario/vela-470-mundial-espana/5817727/

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in El Masnou