Connect with us

Bàsquet

La nova etapa del CB Calella

Amb més de 50 anys d’història a l’esquena, el Club Bàsquet Calella continua sent fidel a la seva raó de ser: formar jugadors i portar el nom de la ciutat per tots els pavellons del Maresme i de Catalunya. Una ciutat que respira bàsquet pels quatre costats i que el 2018 va ser Capital del Bàsquet Català amb un èxit organitzatiu extraordinari.

L’actual junta directiva de set membres està formada per jugadors i entrenadors en actiu o que ho havien estat en el passat

L’entitat és la suma de tots els canvis que ha anat experimentant al llarg de la seva existència. L’últim i més destacat va succeir el mes de juliol passat, quan l’anterior junta directiva presidida per David Fors va cessar el complet i va cedir la responsabilitat a Jordi Albó ‘Toti’ i els seus companys de viatge.

Si algú pot explicar l’essència del CB Calella és el seu actual president. Als seus 39 anys, ‘Toti’ va arribar al club amb set anys i excepte una curta experiència a Austràlia i a l’AECAM, tota la seva carrera esportiva ha transcorregut a Calella: “Quan l’anterior junta directiva va acabar el seu mandat i va decidir no presentar-se a la reelecció, vam tenir molt clar que no podíem deixar al club en mans d’una gestora. Nosaltres som gent de bàsquet, jugadors, estimem moltíssim al nostre club i vam creure que era la nostra obligació continuar amb el projecte”.

Il·lusió i sentiment de pertinença és el que volen transmetre Jordi Albó, Ferran Valls, Miquel Puig, Oriol Serra, Jordi Puig, Miriam Molina i Joaquin Serra, components de la nova junta directiva

Avui, el CB Calella compta amb 14 equips federats i 177 jugadors, 138 llicències masculines i 39 femenines. A més, destaca la seva reconeguda Escola, formada per 40 nens i nens. Els dos equips sèniors juguen a 2a Catalana i el cadet i júnior masculí a interterritorial, com a categories més destacades.

“Més que pujar de categories, que sempre és un objectiu esportiu, el que realment volem és retornar la il·lusió als jugadors i a les seves famílies, que també formen part d’aquest projecte. És a dir, crear un vincle molt fort entre club i jugadors, que se sentin orgullosos de pertànyer al Calella. I sobretot, que els més petits es mirin en el mirall dels grans, per garantir aquest relleu generacional que és indispensable en qualsevol entitat esportiva”, resumeix Jordi Albó ‘Toti’.

JORDI ALBÓ ‘TOTI’

“Volem crear un vincle molt fort entre jugadors i club; que torni la il·lusió i l’orgull de jugar al CB Calella”

Al president l’acompanyen a la junta uns altres jugadors i entrenadors del club: “Som una gran família, per això volem que el pavelló torni a ser una festa cada vegada que juguin els nostres equips”, afegeix. A curt termini el club s’ha marcat com a objectiu “tenir un equip femení en totes les línies de competició. Hem pogut fer un júnior femení i aquest ha de ser el camí. Treballem conjuntament amb diferents col·legis de Calella per captar talent i crear una base sòlida, una escola de la qual poder nodrir-nos”.

Jordi Albó conclou dient que “tota la junta directiva som gent de bàsquet i donarem el millor de nosaltres mateixos perquè el CB Calella torni a ser un orgull per als nostres conciutadans”.

More in Bàsquet