Connect with us

Clubs

Mataró inicia l’any 2022 amb la nova gespa dels camps municipals de futbol Camí del Mig i Rocafonda

Els treballs es fan en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals. Les dues actuacions tenen un cost previst conjunt de 492.000 €. Les tasques de substitució de la gespa del Camp Municipal de Futbol Camí del Mig i del Camp Municipal de Futbol Rocafonda van iniciar-se a finals de novembre i es preveu que estiguin enllestides durant aquest mes de gener.

Pla de renovació

En el cas de l’equipament del Camí del Mig se substitueix l’actual gespa artificial i també la xarxa de reg. S’han enderrocat els murets d’obra existents als costats de les dues porteries i es fa el nou marcatge del camp segons la normativa vigent. Les obres tenen un pressupost de 347.482,56 € (IVA inclòs).

Les dues actuacions tenen un cost conjunt de 492.000 €

Pel que fa al Camp Municipal de Futbol Rocafonda, el projecte preveu la renovació de la gespa artificial, millorant també la planimetria del terreny de joc. El sistema de reg es manté, però es fa una nova escomesa d’aigua potable modificant el traçat actual, que passa pel mig del camp. Aquests treballs tenen un pressupost de 144.527,03 € (IVA inclòs). Les dues actuacions han estat adjudicades per l’Ajuntament a l’empresa Fieldturf Poligras SL.

ROCAFONDA. La renovació de la gespa artificial anirà acompanyada de la planimetria del terreny de joc

Mentre duren els treballs, 8 clubs i 5 centres educatius traslladen les seves activitats físiques i esportives, i entrenaments i partits, respectivament, a altres camps de futbol i instal·lacions esportives de Mataró i comarca.


3a fase del Camp Futbol Cirera

Encara parlant de millores en els camps municipals de Mataró, aquest 2022 s’iniciarà l’execució de les obres de la 3a fase del Camp Municipal de Futbol de Cirera. Les obres, en aquesta ocasió, són per a l’ampliació de la zona de vestidors (sala tècnica, vestidors d’àrbitres, infermeria, despatx i aula de formació) amb un sistema modular similar a l’existent. També s’instal·larà una mòdul per al bar i 4 lavabos públics, un d’ells adaptats.

El Camp de Futbol Antonio Jiménez estrenarà zona de vestidors

A nivell energètic es preveu la substitució dels acumuladors elèctrics d’aigua calenta sanitària per un nou sistema d’escalfament de l’aigua a través del Tub Verd, una sistema energèticament més eficient i sostenible. Aquests nous serveis ocuparan una superfície de 105 m² i el pressupost d’execució és de 509.832 €.

More in Clubs