Connect with us

Federació Catalana de Futbol

La nova pilota oficial per la temporada 2020-2021

fcf, federacio catalana de futbol

Els clubs del futbol i futbol sala català ja poden fer la petició per rebre l’ajut en pilotes per al pròxim curs, on s’estrenaran els models amb disseny renovat per la FUTCAT 1, la FUTCAT 2 i la FUTCAT 3.

El futbol català ja té nova pilota oficial per la temporada 2020-2021. La Federació Catalana de Futbol presenta els models renovats que s’estrenaran a partir de l’arrencada del pròxim curs futbolístic arreu del territori català, tant per la FUTCAT 1, de futbol 11; la FUTCAT 2, de futbol 7; i la FUTCAT 3, de futbol 5 per a debutants.

Amb un disseny trencador, visualment potent i agradable al tacte, la nova FUTCAT 1 incorpora colors vius com a tret diferenciador, amb un degradat en forma de triangles on hi predominen el taronja i el blau, colors principals de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA.

Entre les seves característiques tècniques, destaca que la pilota s’ajusta a tots els estàndards de prova i de qualitat establerts per la FIFA, obtenint el certificat FIFA Quality.

També lluirà canvis la FUTCAT 2, que integra conjunts de franges de diverses tonalitats sobre fons blanc, mentre que la FUTCAT 3 compartirà el mateix dibuix, però sobre un fons blavós.

La FUTSAL, la pilota per al futbol sala
Al seu torn, pel que respecta a les categories de la Lliga Catalana de Futbol Sala tant amateurs com de base, mantindran els models FUTSAL 1, FUTSAL 2 i FUTSAL 3, de la firma esportiva catalana Munich i amb la senyera com a element en el disseny.

EsportCat, un nou any amb el futbol català
Per segona temporada consecutiva, les pilotes oficials del futbol i futbol sala català comptaran amb la presència de la marca institucional EsportCat, gràcies al suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física. Tanmateix, com ve sent habitual, s’hi afegiran els logotips de les campanyes de l’FCF ‘Respecte’ i ‘Prou Violència’, així com també ‘Zero Insults a la Grada’.

Ajuts en pilotes als clubs
Els clubs del futbol i el futbol sala català ja tenen a la seva disposició l’ajut en pilotes oficials per la temporada 2020-2021, establert per la Junta Directiva de l’FCF amb l’objectiu de donar el màxim suport possible a totes les entitats federades.

A la vegada, la mesura facilita el compliment de disputar tots els partits amb la pilota oficial establerta per les diferents modalitats i categories, fet que garanteix una homogeneïtat i dona prestigi a les competicions organitzades per l’FCF.

En aquest sentit, els clubs rebran sense cap cost un número determinat de pilotes, en funció dels equips que han finalitzat les seves lligues en la temporada 2019-2020, a excepció dels conjunts retirats. La relació és la següent:

  •  Equips de futbol 11: 6 pilotes per equip.
  • Equips de futbol 7 i de futbol 5 per debutants: 3 pilotes per equip.
  • Equips de futbol sala: 3 pilotes de la modalitat corresponent per equip.Per la seva banda, els equips sènior inscrits a la temporada 2020-2021 també rebran 3 pilotes extra corresponents a la campanya TOTS SOM UN EQUIP, que a partir del pròxim curs aglutinarà els equips amateurs tant masculins com femenins de futbol i futbol sala.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol