Connect with us

Bodybuilding&Fitness

La platja del Varador ja té el seu PARC DE CAL·LISTÈNIA

Mataró compta des d’aquest estiu amb una nova instal·lació esportiva. Es tracta d’un parc de cal·listènia, també coneguts com Street Work Out, situat a la platja del Varador. L’espai compta amb 10 elements situats a la sorra, a la part més propera a l’entrada del Port de Mataró en una superfície de 25 x 15 m².

Aquest nou espai per a la pràctica d’exercicis físics de força, moviment i equilibri s’ha instal·lat en dues fases: la primera l’estiu del 2019 quan es van instal·lar 3 elements i la segona i tercera fase, després de l’aturada pel confinament del 2020, ha finalitzat el 19 de juliol.

Aquesta instal·lació compta amb l’autorització del domini públic marítimo-terrestre de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El cost de la compra dels elements i de la seva instal·lació ha estat de 48.500 € i ha comptat amb la col·laboració del Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament.

Aquest és un nou espais per practicar l’esport a Mataró durant tot l’any i un servei més del front litoral de la ciutat.
La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, en la potència i l’esforç. És una disciplina d’entrenament que està guanyant molta popularitat en el món de l’esport, fet que es pot constatar amb l’ús intensiu d’aquesta instal·lació des de l’any 2019.

Esport a l’aire lliure

Aquesta nova instal·lació se suma a les ja existents a la ciutat de Mataró on es pot practicar esport de lleure a l’aire lliure. La ciutadania compta amb parcs urbans de salut als jardins de l’Antic Escorxador, davant del TecnoCampus i al Parc de Cerdanyola. També es poden practicar diferents esports a la platja del Varador i al passeig del Callao on hi ha des de taules de ping pong, a porteries o xarxes de voleibol.

En la zona al voltant de la universitat del TecnoCampus Mataró-Maresme també hi ha un skate park i al Pla d’en Boet hi ha un “Half Pipe”. Amb la remodelació de la part comercial del Port de Mataró també s’ha instal·lat una zona de parc urbà amb diferents elements per exercitar la musculatura.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Bodybuilding&Fitness