Connect with us

Ciclisme de muntanya

La Poma, paradís dels riders

La onzena edició del Happy Ride Weekend es va celebrar l’últim cap de setmana de novembre a La Poma Bikepark de Premià de Dalt. Més de 75 riders vinguts de 10 països diferents es van congregar a  l’espectacular recinte per participar en les competicions de diferents disciplines: Pump Track dissabte i la disciplina estrella, el Dirt Jump de la qual es van celebrar les rondes classificatòries.

Més de 2.200 persones van passar per La Poma Bikepark durant aquests tres dies per presenciar l’espectacle que va començar amb el xou de “Hit the Buff Bell”, en el qual es va col·locar una campana a un dels salts i els riders havien de fer-la sonar en combinació amb els seus trucs. El britànic Joe Baddelez va fer un espectacular 360 tocant la campana que li va permetre endur-se aquest premi especial a casa.

Aquest espectacle va donar pas a la gran final de BMX, en què Erik Ponce va quedar en  tercera posició. L’anglès Joe Baddelez es va endur el trofeu de plata i l’incomparable rider madrileny Sergio Layos va pujar al capdamunt del podi.

Tot seguit va començar el Red Bull Best Air, una prova en què es valorava l’altura dels riders al Quarterpipe. Fàcil d’entendre, qui més vola més guanya. En aquest cas l’Adolf Silva recent vingut de la prestigiosa Red Bull Rampage a Utah, Estats Units, i amb un salt de 3 metres i 70 centímetres d’alçada, es va endur aquest premi.

Durant la gran final de MTB (mountain bike) 20 riders van haver de demostrar que eren els millors. El francès Elie Robert es va fer amb la victòria seguit d’Alejandro Bonafe i Marcel Durbau, qui ha aconseguit mantenir la seva tercera posició de l’any passat al podi.

Finalment, el plat fort va ser el “Cash for Tricks” i el “Best Trick”. És en aquest moment de la nit que l’esperit del Happy Ride Weekend pren vida i és que tots els riders ho donen tot i intenten demostrar tot el seu millor repertori de trucs per emportar-se diners. Cada nou truc, espectacular i ben caigut els feia guanyar 20 €, i el millor de tots també es va emportar el premi al Best Trick, el qual va ser un 720 Bar Spin, també de Marcel Durbau.

Durant tota la tarda del diumenge es van anar repartint els premis del gran sorteig d’aquest any en què cal destacar el suport i generositat de moltíssims comerços de la vila de Premià que van aportar premis perquè el sorteig del Happy Ride Weekend 2018 fos realment especial.

Tot i les fortes pluges de les últimes setmanes i l’aplaçament de l’esdeveniment, un any més va ser el final perfecte de la temporada de competicions i una festa per tots els participants i assistents, sense perdre el seu esperit familiar únic a unes espectaculars instal·lacions, circuit i Bikepark possible gràcies a l’equip de La Poma Builders i de la privilegiada localització amb vistes al mar a Premià de Dalt.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya