Connect with us

Ajuntaments

Premià de Dalt va acollir la Nit dels Campions del Maresme

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Premià de Dalt va albergar una de les ja tradicionals Nits dels Campions que se celebren arreu del territori, en aquest cas al Maresme, i que organitza l’FCF per premiar tots els equips i clubs que van guanyar les seves respectives lligues en la temporada 2017-2018.

Unes 1.200 persones van omplir el Pavelló de Premià de Dalt i van assistir a l’acte el vicepresident de l’FCF Pere Guardiola; l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Antoni López; el directiu de l’FCF i l’LCFS Javier Lerma; el subdelegat del CTA al Maresme, Manuel Romero; el subdelegat de l’LCFS al Maresme, Joan Vázquez; i la subdelegada de l’FCF al Barcelonès, Maria Jesús Mateo; entre d’altres.

Durant la diada, es va retre un homenatge als presidents que aquesta temporada han deixat el càrrec a la seva entitat. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol va voler fer-los un petit detall per agrair-los la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. Els expresidents homenatjats van ser: Javier Riera (Empenta AE), Joan Vidal (CF Alella), Albert Forns (CE Pla d’en Boet) i Joaquim Doy (CF Arenys de Mar)

Més de 1.200 jugadors i acompanyants van protagonitzar la gran festa del futbo maresmenc

També es va voler fer un reconeixement especial a la responsable de l’àrea social de la UD Cirera, Laira Seijo; al president de l’Atlètic Masnou, David Forniés; al vocal del Sant Joan de Vilassar FS, Xavi Sambola; i al responsable de futbol adaptat del Ciutat Mataró CFS, Josep Maria Batlle. Aquests guardons reconeixen la implicació dels quatre clubs en la promoció del futbol adaptat a la comarca.

En total es van premiar a 49 equips de totes les categories, inclosos els campions de futbol sala. Més de 1.000 jugadors, i les seves respectives famílies, van protagonitzar la gran festa del futbol de la nostra comarca.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments